Στους νομούς Κοζάνης και Ημαθίας θα βρεθεί σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο περιοδείας του.

Θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αγρότες και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και να ενημερωθεί για τα προβλήματα, αλλά και τις καινοτόμες καλλιεργητικές φροντίδες που εφαρμόζονται στην περιοχή.

Το πρωί της Παρασκευής θα βρίσκεται στο Βελβεντό όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τα στελέχη του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ, θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες - μέλη του.

Στις 13:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ ενώ στις 19:00 θα συναντηθεί στον Κοπανό Νάουσας με εκπροσώπους της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος.

Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με την επίσκεψή του στη "Γιορτή του Ροδάκινου". Εκεί θα συναντήσει μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του συνεταιρισμού "Κρόκος Κοζάνης" Νίκο Πατσιούρα, εκπροσώπους του συνεταιρισμού γκότζι μπέρι καθώς και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από