«Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, οι πολίτες θα πρέπει να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Θέλω να σταθείτε στο πλευρό τους, να δείξετε έμπρακτα ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, την υπηρετεί και την προστατεύει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, συνομιλώντας με το αστυνομικό προσωπικό κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Ραφήνα.

Η χθεσινή επίσκεψη στην Ραφήνα έγινε στο πλαίσιο των επισκέψεων σε αστυνομικά τμήματα της χώρας και επαφών του κ Πανούση με τοπικούς φορείς.

Αρχικά, ο Αναπληρωτής Υπουργός και οι αρμόδιοι που τον συνόδευαν επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ραφήνας, κ. Βασίλειο Πιστικίδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την αστυνόμευση στην περιοχή, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο και τα Σαββατοκύριακα, ενώ έμφαση δόθηκε στην εμφανή αστυνόμευση στην πόλη.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Λιμενάρχης Ραφήνας, Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Ρουσάκης, και τον ενημέρωσε για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.

Τέλος, ο κ. Πανούσης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, όπου συζήτησε με το αστυνομικό προσωπικό θέματα αστυνόμευσης της περιοχής, κυρίως όσον αφορά στα θέματα καθημερινότητας.