Η Porsche εμπλουτίζει την γκάμα της με τις ειδικές σειρές Black Edition για τις 911 Carrera και Boxster. Στα συγκεκριμένα μοντέλα ξεχωρίζει το μαύρο χρώμα ενώ στο εσωτερικό του έχει γίνει εκτεταμένη χρήση της κλασικής γραμμής των σπορ μοντέλων της φίρμας. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Porsche Communication Management (PCM) το πακέτο πολυμέσων που διαθέτει σύστημα πλοήγησης, αισθητήρα βροχής, αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες, cruise control και τιμόνι Sport Design.

H 911 Carrera Black Edition διαθέτει μοτέρ 3.4 λτ. απόδοσης 305 ίππων . Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κουπέ ή κάμπριο. Η ειδική έκδοση έχει 20αρες ζάντες, φωτιστικά Led, κ.α. Το εσωτερικό του περιλαμβάνει στα νέα του καλούδια ηχοσύστημα Bose, καθώς και υποδοχή τηλεφώνου και υποβοήθηση στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας.

Η Boxster Black Edition θα προσφέρεται με τον 2.7 λτ. κινητήρα των 265 ίππων. Και σε αυτό το μοντέλο οι ζάντες 20 ιντσών σχεδίασης Carrera Classic είναι στάνταρ ενώ τα φώτα είναι bi-xenon φώτα Οι τιμές στην γερμανική αγορά για την Boxster Black Edition ξεκινούν από τα 59.477 ευρώ.