Συνολικά 196 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στη διάρκεια 250 βραδινών τροχονομικών ελέγχων, σε ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στην περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Νέας Ιωνίας, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) , καθώς και αστυνομικών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ.-ΔΕΛΤΑ και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εξι από τους οδηγούς συνελήφθησαν για παραβάσεις τους σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ άλλοι 13 κατηγορούνται σε βαθμό πταίσματος.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα, τέσσερις για επικίνδυνους ελιγμούς, δύο για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 11 για ανασφάλιστο όχημα, 24 για μη χρήση κράνους, οκτώ για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 14 για έλλειψη δελτίου τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.), τέσσερις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και 127 για λοιπές τροχαίες παραβάσεις.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν δεκαοκτώ 18 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 33 άδειες ικανότητας οδήγησης και 45 άδειες κυκλοφορίας, ενώ μεταφέρθηκαν με γερανό 12 οχήματα.

Με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.