Tην πρώτηεπίσημη – πιστοποιημένη εφαρμογή για όλες τις κινητές συσκευές (smartphones και tablets) παρουσίασε ο ΟΠΑΠ.

Μέσω της εφαρμογής opapp οι χρήστες μπορούν πλέον από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου τους ή του tablet τους, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκονται, να σκανάρουν τα δελτία τους για να μάθουν αν κέρδισαν. Επίσης μπορούν να ενημερώνονται για το σύνολο των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και τα πρακτορεία, αλλά και να δέχονται συμβουλές για το «υπεύθυνο παίξιμο».

Την εφαρμογή opapp, που καλύπτει πλέον όλες τις ανάγκες των παικτών, έχουν ήδη κατεβάσει στα κινητά τους τηλέφωνα περισσότεροι από 100.000 χρήστες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple store και στο Google Play store.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον κ. Ηρακλή Δούμα, Digital Marketing Director του ΟΠΑΠ, μέσω της νέας εφαρμογής οι

–Να μαθαίνουν αμέσως αν κέρδισε κάποιο δελτίο τους κάνοντας απλά ένα ταχύτατο σκανάρισμα, αλλά και να ενημερώνονται με push notifications σε περίπτωση που κέρδισαν σε κάποια κλήρωση.

– Να βλέπουν τα αποτελέσματα όλων των κληρώσεων, καθώς και στοιχεία προηγούμενων κληρώσεων.

– Να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ.

– Να προετοιμάζουν το δελτίο τους με διάφορους έξυπνους τρόπους, αλλά και να το αποθηκεύουν σε μορφή QR code για γρήγορη κατάθεση στο πρακτορείο.

– Να ενημερώνονται αναλυτικά για το πρόγραμμα αγώνων Πάμε Στοίχημα LIVE, καθώς και για το τρέχον κουπόνι του Στοιχήματος.

– Να βρίσκουν στον χάρτη το κοντινότερο πρακτορείο.

Η εφαρμογή opapp, τονίζει ο κ. Δούμας, «παράλληλα με τη βελτιωμένη εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες, διευκολύνει και το έργο των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, ενώ ενσωματώνει και προωθεί όλες τις αρχές και τις δεσμεύσεις της εταιρείας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι».