Το Μουσείο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη συμπεριέλαβε τη χαριτωμένη γουρουνίτσα από το παιδικό πρόγραμμα «Μάπετ Σόου» στον κατάλογο των νικητών για τα βραβεία Sackler Center First, που τιμούν τις γυναίκες πρωτοπόρους σε διαφορετικές κατηγορίες.
Σύμφωνα με την ιδρύτρια του ομώνυμου κέντρου φεμινιστικών τεχνών του μουσείου, Ελίζαμπεθ Σάκλερ, «η Μις Πίγκι ενσαρκώνει το πνεύμα, την αποφασιστικότητα και το κουράγιο και έχει διδάξει σε εκατομμύρια ανθρώπους σημαντικά μαθήματα σχετικά με το πώς να ξεπερνούν τα εμπόδια».
Η πρωτοπόρος, λοιπόν, του «Μάπετ Σόου», όπως τη χαρακτήρισαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα Daily Beast, θα παραλάβει το βραβείο της σε ειδική απονομή στις 4 Ιουνίου.
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- «Η γερόντισσα από τη Συρία και η αστρολόγος από το Χάρβαρντ»: Ο Ν. Καραχάλιος, η Μ. Καρυστιανού και το «ως εδώ πια»
- Γρίπη σαρώνει τη Βρετανία: Κλείνουν σχολεία και επιστρέφουν υποχρεωτικά οι μάσκες – Ξυπνούν μνήμες κορωνοϊού







