Νέο επεισόδιο σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλή, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά να σηκώνεται από τη θέση της και να κατευθύνεται προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, μιλώντας του σε έντονο ύφος.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, η κυρία Βαγενά εξέφρασε την αγανάκτησή της για τη συμπεριφορά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια ομιλιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανώς εκνευρισμένη, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το έδρανο όπου καθόταν ο κ. Λοβέρδος και άρχισε να του μιλά σε ιδιαιτέρως έντονο ύφος.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής μάταια προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ώστε να σταματήσει να φωνάζει και να συνεχίσει την τοποθέτησή του ο κ. Βενιζέλος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να φωνάζει, μέχρι που ένας συνάδελφός της πήγε κοντά της και προσπάθησε να την απομακρύνει.

«Να σας μαζέψουν», φέρεται να της φώναξε τότε ο κ. Λοβέρδος, με την κ. Βαγενά να του απαντά: «Εσάς να μαζέψουν».

Εβγαλε… CD player

Η Αννα Βαγενά ανέβηκε στο βήμα και πριν ολοκληρώσει την ομιλία της έβγαλε από μια τσάντα ένα CD player και έπαιξε το ηχητικό με την φωνή του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη την ώρα που έμπαινε το «μαύρο» στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013. Μετά μάλιστα κατέθεσε το CD στα πρακτικά!

Η κυρία Βαγενά είπε χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν ξέρω αν είναι μέσα σε αυτά που επιτρέπονται να γίνονται στη Βουλή, αλλά πείτε ότι μιλάω εγώ, ότι είναι συνέχεια της φωνής μου αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο που θα ακούσετε. Ελπίζω να μην με προδώσει η τεχνολογία.

(Στο σημείο αυτό ακούγεται ηχητικό απόσπασμα από εκπομπή της ΕΡΤ)

Το έγραψα μόνη μου την ώρα που συνέβαινε με μια κάμερα από την τηλεόραση και σήμερα απομόνωσα το ηχητικό ντοκουμέντο. Θα το καταθέσω και στα Πρακτικά της Βουλής -όχι πως δεν το ξέρουν- και με αυτό τελειώνω. Σας ευχαριστώ πολύ».