Την αντίθεσή του στην μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος εξέφρασε την Τρίτη, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Πελετίδης, «η αρπαγή των αποθεματικών θα επιδεινώσει τη ζωή δεκάδων χιλιάδων οικογενειών του δήμου μας, αποτελώντας νάρκη ακόμη και στη στοιχειώδη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών και δομών του δήμου, που εξυπηρετούν τα λαϊκά στρώματα».

Στην συνέχεια, ο Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε ότι «η δημοτική Αρχή στηριγμένη και στο πρόσφατο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, που καταδικάζει την ρύθμιση για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του δήμου, θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες συντονισμού με τους δημάρχους της Αχαΐας και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε να παραμείνουν τα χρήματα του δήμου για το λαό και τις ανάγκες του και όχι για τους τραπεζίτες, τους επιχειρηματίες και τους δανειστές».

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Πατρέων ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της διοίκησης της περιφερειακής ένωσης δήμων Δυτικής Ελλάδας, για να καταδικαστεί, όπως αναφέρει, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναφερόμενος ο κ. Πελετίδης στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εφαρμόζει σήμερα αυτά που κατήγγειλε χθες» και πρόσθεσε ότι «στόχος της είναι να ικανοποιήσει τους δανειστές, αποπληρώνοντας στο ακέραιο και στο διηνεκές όλες τις δόσεις του κρατικού χρέους, που δεν δημιούργησε ο λαός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από