Με τη βοήθεια μίας απολυμένης υπαλλήλου του Δρομοκαΐτειου, φέρεται να κατάφερε η Βίκυ Σταμάτη να διαφύγει από το Ιδρυμα.

Η 46χρονη που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια μαζί με την κόρη της, εντοπίστηκε –πιθανότατα- μετά από ομολογία της ίδιας της Βίκυς Σταμάτη η οποία είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως διανυκτέρευσε στο σπίτι τους στο Χαϊδάρι.

Η πρώην υπάλληλος παραδέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες πως πληροφορίες πως βοήθησε για λόγους φιλανθρωπίας μια δυστυχισμένη γυναίκα. Κατηγορία δεν απαγγέλθηκε πάντως στην κόρη της η οποία είπε στους αστυνομικούς πως «όταν ξύπνησα το πρωί διαπίστωσαν πως η γυναίκα που φιλοξενούσαμε ηταν αυτή που έβλεπα στην τηλεόραση ως Βίκυ Σταμάτη».

Οπροϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, που προϊσταται της έρευνας, έδωσε εντολή να μη ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και έτσι τόσο η κατηγορούμενη όσο και η κόρη της αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι νεοτέρας.

ΧΡΗΜΑΤΑ

Ταυτόχρονα με εντολή του Ισ. Ντογιάκου θα ερευνηθεί με όλους τους τρόπους το σενάριο της υλικής ανταμοιβής αν δηλαδή υπήρξε χρηματικό αντάλλαγμα. Ηδη έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα και θα διαπιστωθεί αν υπάρχουν συνεννοήσεις και με ποιους ενώ επι τάπητος θα τεθούν τυχόν γνωριμίες των γυναικών είτε με ανθρώπους από τον Κορυδαλλό είτε με το περιβάλλον της Σταμάτη.