Τη στήριξή του στην διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που πρόκειται να καταθέσει στο Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι η λίστα μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς υφεσιακό χαρακτήρα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στο Eurogroup.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, με τον πρωθυπουργό είχαν διεξοδική συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων, σημείωσε ότι αυτές προχωρούν και θα πρέπει να καταλήξουν σύντομα σε αποτέλεσμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κουβέλης κάλεσε τους εταίρους να αντιληφθούν ότι ο λαός έχει ματώσει και πως πρέπει να εξασφαλιστεί η ρευστότητα της χώρας.

Ερωτηθείς εάν συζήτησε κάποιου είδους συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κουβέλης το αρνήθηκε: «Όχι δεν ζήτησα συνεργασία» είπε.
Κατά τις πληροφορίες, τη συνάντηση -που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά- ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για μια επαφή που εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για επαναπροσέγγιση των δύο ανδρών, μετά την αποτυχία της προσπάθειας συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από