Σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο, υποβλήθηκε την Τετάρτη στην Ιταλία ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από έξι μήνες.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ελαμπντελαουί που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης (16.45).

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Μήτρογλου, Φουστέρ, Μέγερι και για λόγους τακτικής οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουάκου, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι, Ντοσεβί (Φορτούνη), Ντομίνγκες, Χάρα.

***Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους των μπλοκ διαρκείας γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς με τη Skoda Ξάνθη λόγω της απόφασης να γίνουν οι συναντήσεις της 28ης αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν από ένα εισιτήριο στην ίδια ή σε παρακείμενη θύρα του γηπέδου σε έναν από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.