Ενα διαμέρισμα καταστράφηκε, άλλα έξι έπαθαν ζημιές, άγνωστος αριθμός κατοικίδιων ζώων κάηκαν ή έπαθαν εγκαύματα και οκτώ άνθρωποι απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, από πολυκατοικία στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Παύλου Μελά 29 στο Μαρούσι, στα όρια με το Χαλάνδρι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα 1ου ορόφου εξαώροφης πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένει ένα ζευγάρι.

Οι ένοικοι, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, είχαν μαζέψει πολλά παλιά αντικείμενα μέσα στο σπίτι, ενώ είχαν και κατοικίδια, σκυλιά και γάτες.Λόγω των πολλών αντικειμένων η φωτιά που ξέσπασε πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Επιτόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, οι οποίοι απομάκρυναν πρώτα σώους οκτώ από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα που ήταν την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα. Τα ζωάκια όμως εγκλωβίστηκαν και κάηκαν ή έπαθαν εγκαύματα.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού όμως κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα, ενώ έπαθαν ζημιές, εξωτερικά κυρίως, άλλα πέντε υπερκείμενα διαμερίσματα.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.