Ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λιβαδειά, όπου διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκερ εντόπισαν τα ξημερώματα της Τρίτης αστυνομικοίτου τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Συνέλαβαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, 10 άτομα, και συγκεκριμένα τον 48χρονο ιδιοκτήτη της αίθουσας και διοργανωτή του παιχνιδιού, καθώς και εννέα παίκτες. Από αυτούς οι έξι είναι Ελληνες, ηλικίας 60, 47, 43, 36, 28 και 23 ετών και οι άλλοι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 46, 31 και 24 ετών, και κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι συγκεντρωμένοι έπαιζαν το παράνομο αυτό παιχνίδι.Η διεξαγωγή του συνοδευόταν από στοιχήματα και απόδοση κερδών στους παίκτες και στον διοργανωτή.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν12 τράπουλες, περισσότερες από 3.000 μάρκες και36 πλαστικές κάρτεςδιαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων,επτά ζάρια,440 ευρώ, δύο μεταλλικές βαλίτσες, δύο μαύρα κουτιά με οπή και 12 πλαστικές θήκες (stand).

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος Αλβανός είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελλάδα.

Μετη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.