Εγκληματική ομάδα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές, τις οποίες προωθούσε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία μέσω ιστοσελίδας του Διαδικτύου, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας και στη βορειοανατολική Αττική, συνελήφθησαν ένας 56χρονος Ελληνας κι ένας 28χρονος Αλβανός ως μέλη του κυκλώματος, καθώς και δύο εκδιδόμενες.

Οπως προέκυψε, η σπείρα κανόνιζε, μέσω ιστοσελίδας και έναντι χρηματικής αμοιβής, ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν είχαν τον ρόλο των οδηγών και μετέφεραν τις εκδιδόμενες στα προκαθορισμένα ραντεβού.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.140 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα, δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικά με προκαθορισμένα τηλεφωνικά ραντεβού με πελάτες του «γραφείου».

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία, καθώς και παράβαση των Νόμων περί αλλοδαπών και περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.