Την αλλαγή ηγεσίας στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) θα επικυρώσει σήμερα Τετάρτη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου την Τετάρτη 28 Μαΐου.

Επικεφαλής του ΣΕΒ αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ο οποίος υπηρέτησε για τέσσερις συνεχόμενες θητείες ως πρόεδρος του ΣΕΒ.

Ο κ. Φέσσας θα προτείνει να απονεμηθεί στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα μετέχουν ο κ. Δ. Παπαλεξόπουλος, ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Ευάγ. Μυτιληναίος, ο κ. Πάνος Μαρινόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος, ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος, ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και η κ. Σοφία Εφραίμογλου.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2013, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2013), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2014.

Στην κλειστή συνεδρίαση των μελών του ΣΕΒ θα μιλήσει στη 1 το μεσημέρι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στην ανοικτή απογευματινή εκδήλωση του ΣΕΒ θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ θα ομιλήσει και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας (7.30 το απόγευμα).