«Η Χρυσή Αυγή μου χρωστάει, δεν της χρωστάω» δηλώνει ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι φέρθηκε «πιο αντρίκεια» από τους άλλους βουλευτές της ΧΑ.

«Εδώ και καιρό διαφωνούσα με την Χρυσή αυγή και συζητούσα με τον κ. Κούγια το ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ο συνήγορός μου με έπεισε τότε να παραμείνω γιατί όπως μου είπε, ήταν άδικο να επιβαρύνω τη θέση των άλλων κατηγορουμένων, με τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε η αποχώρησή μου» αναφέρει ο Στάθης Μπούκουρας.

«Ενώ εγώ έδειξα αυτή την αντρίκεια συμπεριφορά, αυτοί οι οποίοι φωνάζουν για τον πατριωτισμό και τον ανδρισμό τους, έκαναν δηλώσεις σε βάρος μου που δεν τις περίμενα ποτέ», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάλεσε τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό».

Αιτία της διαγραφής του έγγραφο του βουλευτή ο οποίος γνωστοποιούσε την πρόθεσή του να μη μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα τεθούν ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας του Κοινοβουλίου και να αποχωρήσει από τη Βουλή.