Η ΕΤ1, η ΝΕΤ, η ΕΤ3 και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ δεν υπάρχουν πια. Πώς θα λέγονται τα νέα κανάλια και ραδιόφωνα της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ιντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ);

Η ΝΕΡΙΤ καλεί όλους τους έλληνες πολίτες να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 20 Μαρτίου ιδέες και προτάσεις για την ονοματοδοσία των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών της μέσων.

Κάθε ενδιαφερόμενος – επαγγελματίες, συλλογικές κοινότητες και μεμονωμένοι πολίτες – μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του για το όνομα των τριών τηλεοπτικών καναλιών, των έξι ραδιοφωνικών σταθμών και της κεντρικής ιστοσελίδας της ΝΕΡΙΤ, μέσα από ειδική διαδικτυακή φόρμα στη διεύθυνση www.nerit.gr/proskliseis/p04/.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να προτείνουν ονόματα για τρία τηλεοπτικά κανάλια (ενημερωτικό, πολιτιστικό – ψυχαγωγικό και δορυφορικό), έξι ραδιόφωνα (ενημερωτικό – αθλητικό, ελληνικής μουσικής, κλασικής μουσικής – πολιτισμού, μουσικές του κόσμου, Απόδημος Ελληνισμός, για ξένους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα), καθώς και για τον κεντρικό ιστότοπο της ΝΕΡΙΤ.