Κάλεσμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα να σεβαστεί την απόφαση για τον υποψήφιο στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, απηύθυνε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας εξήγησε ότι στα κόμματα υπάρχει ιεραρχία και η απόφαση Σαμαρά να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια ο Γιάννης Ιωαννίδης πρέπει να γίνει σεβαστή.

«Την εποχή αυτή δεν πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα στον πρωθυπουργό, πρέπει να τον διευκολύνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι πολύ νέος και έχει δρόμο μπροστά του, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι αν τελικά επιμείνει στη θέση του να είναι υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία, θα βλάψει τις προοπτικές του για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αντικατέστησε στην περιφέρεια τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ανακοίνωσε την κάθοδό του στην περιφέρεια, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στη ΝΔ.

Τελικά, το κόμμα λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι ο επίσημος υποψήφιος για την περιφέρεια θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.