Το βίντεο του Παύλου Τριποδάκη, με τίτλο «Our Olympic Team» παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο όχι μόνο την ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Σότσι, αλλά γενικότερα την ελληνική χιονοδρομία.

Μπορεί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αθλήτριες που συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι, να μην έχουν ελπίδες διάκρισης, όμως και μόνο η συμμετοχή τους είναι άξια αναφοράς καθώς δεν έχουν την πολυτέλεια να προετοιμάζονται όπως οι επαγγελματίες αθλητές στις χώρες με παράδοση στα χειμερινά σπόρ.
Παράλληλα είναι δεδομένο ότι στη χώρα μας εκτός του ότι δεν υπάρχει η ποσότητα του χιονιού που χρειάζεται για τα συγκεκριμένα αθλήματα, οι επιχορηγήσεις που παίρνει από το κράτος η ελληνική ομοσπονδία παγοδρομίας είναι αμελητέες και καλά καλά δεν καλύπτουν πλέον ούτε τα λειτουργικά έξοδα.
Πάλι καλά που υπάρχει και η βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που μέσω της ΔΟΕ, εξασφάλισε και έξτρα οικονομική βοήθεια για την ελληνική αποστολή.
Οι αθλητές βιώνουν τις δύσκολες καταστάσεις στα αθλήματά τους, πηγαίνοντας πολλές φορές οδικώς σε μακρινές χώρες για αγώνες (στο Σότσι πάντως μπήκαν στο αεροπλάνο ευτυχώς), αλλά επιμένουν και προσπαθούν.
Σε ένα εξαιρετικό βίντεο λοιπόν ο σκιέρ Παύλος Τριποδάκης, παρουσιάζει την ελληνική χιονοδρομία και τους αθλητές της, όχι μόνο αυτούς που ταξίδεψαν στο Σότσι.
Πραγματικά αξίζει τον κόπό να το παρακολουθήσετε.