Οποιος έχει λεφτά ή χαρτοφυλάκιο στην JP Morgan καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί.
Υπόψη ότι ακόμη και ο Τσακαλώτος που ξέρει αγόρασε JP Morgan μόνο 25.000 ευρώ ενώ ο Σταθάκης που είναι πιο «γάτα» προτίμησε για σιγουριά Morgan Stanley.
Πώς ψυλλιάστηκαν άραγε ότι στην JP Morgan κάτι παίρνουν που δεν μας δίνουν;
Η μία εξήγηση είναι ότι είδαν τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» με τον Ντι Κάπριο και φοβήθηκαν. Τι νταραβέρι να κάνεις με κάτι τύπους χωμένους στην κόκα και τα χάπια;
Η άλλη εξήγηση είναι ότι είδαν την έκθεση της JP Morgan για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και φοβήθηκαν περισσότερο. Διότι τότε υποψιάστηκαν ότι όχι μόνο πλακώνουν τα χάπια με τις χούφτες αλλά μπορεί να τα παίρνουν και ληγμένα.
Τι περιλαμβάνει η έκθεση; Οχι απλώς την ημερομηνία, το εκλογικό σύστημα και το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα αλλά και την κατανομή των εδρών όλων των κομμάτων στη νέα Βουλή!
Περιττό λοιπόν να ψηφίσουμε αφού η JP Morgan ανακοίνωσε ήδη ότι οι ΑΝΕΛ, ας πούμε, θα πάρουν 14 έδρες και η ΔΗΜΑΡ θα βγάλει 10, τρεις λιγότερες από το ΠαΣοΚ που θα έχει μία περισσότερη από το ΚΚΕ. Ακόμη και η Πυθία που ήταν επαγγελματίας πιο μασημένα τα έλεγε.
Νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να γράφτηκαν τη στιγμή που στην ταινία ο Ντι Κάπριο φωνάζει «να μπουν μέσα οι κλόουν!».
Και υπενθυμίζω ότι η JP Morgan έχει έως τώρα προαναγγείλει δύο φορές τη χρεοκοπία και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αλλά στο άθλημα της πολιτικής μπαρούφας είναι μόνο αργυρό μετάλλιο.
Στην κατάταξη προηγείται καθαρά η City με τρεις χρεοκοπίες και γι' αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ που σκαμπάζουν από τέτοια κανείς δεν αγοράζει City.
Οταν λοιπόν βλέπεις συνεχώς την Ελλάδα έξω από το ευρώ γιατί να μη δεις και τον Καμμένο αξιωματική αντιπολίτευση;
Εκτός αν τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά.
Και επειδή αποκλείω να κυκλοφορεί στη Γουόλ Στριτ ο Νικολακόπουλος της Αμερικής που κόφτεται τι θα πάρει η ΔΗΜΑΡ στην Ελλάδα ενώ ούτε βλέπω πολλούς αμερικανούς traders να μετέχουν στους 58, μάλλον κάποια μπίζνα παίζει στο μυαλό τους.
Κάτι πουλάνε, δηλαδή, και κάτι αγοράζουν.
Είτε οι ίδιοι, είτε εκείνοι που τους διαμήνυσαν από την Ελλάδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει 139 ακατέβατους - και ως εκ τούτου δεν συμφέρει να αγοράσει κάποιος τώρα, διότι αύριο θα διαλυθεί εντελώς το μαγαζί και θα πουλάει φθηνότερα...
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από