Το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι Tetris γίνεται εφέτος 30 χρονών. Η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του τίτλου ανακοίνωσε συμφωνία με έναν από τους κολοσσούς του κλάδου, τη Ubisoft, ώστε μία ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού αυτού ηλεκτρονικού παζλ να κυκλοφορήσει στις κονσόλες νέας γενιάς Xbox One και PlayStation 4.

Το Tetris έχει πουλήσει περισσότερα από 170 εκατομμύρια αντίτυπα και συχνά αναφέρεται ανάμεσα στα σημαντικότερα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Η άδειά του έχει περάσει από πολλά χέρια. Πρόσφατα, μία άλλη μεγάλη εταιρεία του χώρου, η Electronic Arts, κυκλοφρόρησε μία έκδοση του Tetris για φορητές συσκευές και το PlayStation 3.

Ο εκπρόσωπος της Tetris Company, Χενκ Ρότζερς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα συνεργασία. «Καλωσορίζουμε την Ubisoft στην οικογένειά του Tetris. Είναι 100% βέβαιος ότι θα αναπτύξουν μία από τις καλύτερες εκδόσεις του Tetris που έχουν γίνει ποτέ» δήλωσε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής εκδοχής του Tetris, ούτε η ημεορμηνία κυκλοφορίας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από