Οταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις, έγραφε ο Κοέλιο στον «Αλχημιστή» και ο Παναγιώτης Γλύκος ήθελε πάρα πολύ τη φανέλα του βασικού στον ΠΑΟΚ. Το σύμπαν συνωμότησε, ο Χακόμπο έδειξε την κακή πλευρά του χαρακτήρα του στον γυμναστή της ομάδας Γρηγόρη Καβαλιεράτο πριν από έναν μήνα στην προπόνηση, αποκλείστηκε από τις αποστολές ως τιμωρία από τον Χουμπ Στέφενς και ο Γλύκος που ήταν έτοιμος και περίμενε την ευκαιρία για να δείξει την αξία του, την άρπαξε από τα μαλλιά. Χθες, στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν ο παίκτης που κράτησε το μηδέν στην εστία του ΠΑΟΚ, όταν η άμυνα πελαγοδρομούσε και ο Καμαρά με τον Μπακάκη αλώνιζαν, δημιουργώντας τρεις κλασικές ευκαιρίες. Πλέον, όλοι μιλούν για έναν τερματοφύλακα που έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την Εθνική Ανδρών ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το τελικό 1-0 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό δεν αποτυπώνει την εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο. «Ούτε εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας, όπως και ο κόσμος, αλλά τι να κάνω; Εχω δύο επιλογές: να σταματήσω ή να δουλέψω περισσότερο. Επιλέγω να δουλέψω περισσότερο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Χουμπ Στέφενς, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων με το σφύριγμα της λήξης. Ο ολλανδός τεχνικός πλέον περιμένει τις μεταγραφές που του υποσχέθηκαν, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γλύκου και ο Λούκας στο 53′ με σουτ έκανε το 1-0.

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Η ομάδα Κ-12 του ΠΑΟΚ βαδίζει στα βήματα της ανδρικής ομάδας, αφού χθες στα γήπεδα της Λα Μασία στη Βαρκελώνη νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα 1-2 με ανατροπή!

Το ταξίδι στη Βαρκελώνη ήταν δώρο του Ιβάν Σαββίδη στους μικρούς του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τουρνουά Lokoball στη Μόσχα, τον περασμένο Αύγουστο. Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να ισοφαρίσει με γκολ του Τζόλη και να πάρει τη νίκη με γκολ του Λιάβα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης (60′ Σταυριανίδης), Κούφας (36′ Λαγωνίδης), Βασιλόπουλος (36′ Κατσουλίδης), Πύρτσιος (40′ Τσοπούρογλου), Αβεντισιάν (54′ Τσακιρίδης), Καλτσίδης, Καραμπέρης, Τσέλιος (50′ Κριμιτζάς), Τεμερτζόγλου (36′ Λιάβας), Τζόλης, Θεοδωρίδης (60′ Καρακίτσος).