Με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Οπως είπε ο Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό «ενόψει της έλευσης της τρόικας τις επόμενες μέρες».

Ερωτηθείς για την Αναστασία Σακελλαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε: «Εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα».

Η νυν πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, συγκαταλέγεται, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα για τα «κόκκινα δάνεια» του ΤΤ, ανάμεσα στα πρόσωπα για τα οποία «προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης». Η κυρία Σακελλαρίου ήταν μέλος της Επιτροπής Επιχειρηματικών Δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία εισηγήθηκε στη διοίκηση της τράπεζας στις 19/1/2012 να εγκρίνει την αναδιάρθρωση δύο υφισταμένων δανείων της εταιρείας DEMCO (συμφερόντων Κοντομηνά), συνολικού ύψους 38,5 εκατ. ευρώ.