Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία του Παρισιού τη φωτογραφία του ατόμου που εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου BFMTV, το οποίο φέρεται ότι πραγματοποίησε τη Δευτέρα τις επιθέσεις στην έδρα της εφημερίδας Libération και έξω από γραφεία της τράπεζας Société Générale στο Παρίσι.

Ο εικονιζόμενος άνδρας εμφανίζεται οπλισμένος με μια επαναληπτική καραμπίνα. Η φωτογραφία αποτελεί καρέ από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του τηλεοπτικού σταθμού.

Φτάνοντας στα γραφεία της Libération άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα. Περίπου 90 λεπτά αργότερα, ο ίδιος άνδρας φέρεται να άνοιξε πυρ έξω από γραφεία της τράπεζας Société Générale στο παρισινό προάστιο Λα Ντεφάνς, χωρίς όμως να τραυματισθεί κανένας.

Λίγο αργότερα, ένας ένοπλος σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Λα Ντεφάνς και υποχρέωσε τον οδηγό να τον μεταφέρει στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο κέντρο του Παρισιού, όπως είπε ο οδηγός στην Αστυνομία. Δεν είναι σαφές αν το περιστατικό συνδέεται με τα δύο επεισόδια των πυροβολισμών.