Αλλαγή φρουράς στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ στον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Χολέβας πρόκειται να μετακινηθεί στη Μεσίκτας και ο Γκαετάν Μπονγκ πιάνει Λιμάνι. Ο 25χρονος καμερουνέζος οπισθοφύλακας αναμένεται απόψε η το αργότερο αύριο στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους Ερυθρόλευκους. Η διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε στο οικονομικό με τη Βαλενσιέν(έχει τα δικαιώματα του Μπονγκ)έναντι του ποσού των 1,1 εκατ. ευρώ και ο Καμεζουνέζος θα πάρει τη θέση του Χολέβας. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός πρόκειται να εισπράξει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τη Μπεσίκτας και έχει πάρει την απόφαση του να μετακομίσει στην Τουρκία. Υστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τα βρήκε με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου στο ποσόν των 2,3 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες ζητούσαν αρχικά 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι η Μπεσίκτας είχε προτείνει 2 εκατ. ευρώ για να τη μεταγραφή του Χολέβας. Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών και ο αριστερός οπισθοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σε ότι αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου οι νταμπλούχοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Μπαστιά για την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς από το Μάλι Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο Ολυμπιακός έχει προτείνει 1,5 εκατ. ευρώ και οι Γάλλοι θέλουν 2 εκατ. ευρώ. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της διαφοράς στο οικονομικό που είναι 500.000 ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι θα ανεβάσουν την προσφορά τους και οι Γάλλοι θα μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Εξελίξεις αναμένεται στις υποθέσεις Τζιμπούρ, Κοντρέρας. Ο αλγερινός φορ και ο χιλιανός στόπερ δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ και αναζητούν ομάδα.

Στο μεταξύ ο τεχνικός των νταμπλούχων καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την νεοφώτιστη Καλλονή στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Δευτέρα. Ο ισπανός κόουτς προορίζει στην κορυφή της επίθεσης τον ετοιμοπόλεμο Κώστα Μήτρογλου. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας και πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο. Οι Ερυθρόλευκοι στην προπόνηση της Παρασκευής δούλεψαν σε θέματα τακτικής, και σε τελειώματα φάσεων. Στην προπόνηση επέστρεψαν οι διεθνείς.