Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα, Τετάρτη, με λίγες νεφώσεις και πιθανές βροχές στα βόρεια ορεινά, ωστόσο οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα συνεχιστούν και θα φτάσουν μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια τμήματα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ισχυρούς βόρειους ανέμους μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από