Οταν το ταμείο των ομάδων είναι γεμάτο τότε μπορούν να αποκτήσουν τον παίκτη που θέλουν δαπανώντας οποιοδήποτε ποσό. Ακόμη και αν αυτός ο παίκτης είναι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πρώτοι και καλύτεροι οι σεΐχηδες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι απειλούν ακόμη και την Μπαρτσελόνα! Τι έχει συμβεί; Οπως είναι γνωστό, ο Τίτο Βιλανόβα θέλει τον Τιάγκο Σίλβα με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας Νασέρ αλ Κελαϊφί: «Αν η Μπαρτσελόνα πληρώσει τη ρήτρα του Τιάγκο Σίλβα εγώ θα πληρώσω τη ρήτρα του Μέσι», είπε! Δηλαδή ο Νασέρ αλ Κελαϊφί μπορεί να πληρώσει 250 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, αφού αυτή είναι η ρήτρα του Μέσι!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. Ο αργεντινός άσος δεν είναι ο μοναδικός τον οποίο ονειρεύεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν. Αποκάλυψε στην «Εκίπ» ότι η μεγάλη του επιθυμία είναι η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Γνωρίζω ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα θα επικοινωνήσω μαζί του», είπε ο Αλ Κελαϊφί.

Θυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε στη Νάπολι ρήτρα 64 εκατ. ευρω για να αποκτήσει τον ουρουγουανό επιθετικό Εντινσον Καβάνι. Παράλληλα, έχει συμφωνήσει να δώσει άλλα 35 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για τον 19χρονο Βραζιλιάνο Μαρκίνιος, ο οποίος αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε προχθές και τον 19χρονο διεθνή με την Κ20 της Γαλλίας Λούκας Ντιν αντί 15 εκατ. ευρώ.

Ο Αλ Κελαϊφί δεν σηκώνει κουβέντα και σε ό,τι αφορά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ανέφεραν ότι ο σουηδός επιθετικός θα ήθελε να ακολουθήσει τον Κάρλο Αντσελότι στη Μαδρίτη. Ο Αλ Κελαϊφί ήταν κατηγορηματικός: «Ο Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σχεδιασμός μας δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη βρετανική «Μίρορ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει στην Τότεναμ 70 εκατ. ευρώ για τον Ουαλό Γκάρεθ Μπέιλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός είναι και ο λόγος που ο αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουορντ επιστρέφει από την περιοδεία της ομάδας σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία. Το θέμα είναι ότι και ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής και είναι αντίθετος στην παραχώρηση του Μπέιλ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική «Ας», σκέπτεται να διπλασιάσει τις αποδοχές του ουαλού ποδοσφαιριστή.

Ο ΡΟΥΝΙ. Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακάλυψε κι άλλον ενδιαφερόμενο για τον Γουέιν Ρούνι: ο προπονητής της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να καλύψει ένα καλό συμβόλαιο του άγγλου ποδοσφαιριστή. Ο Βενγκέρ έχει πει και παλαιότερα ότι η Αρσεναλ έχει αρκετά χρήματα στο ταμείο της για μεταγραφές.

Η Μάντσεστερ Σίτι πάντως δεν τα καταφέρνει και άσχημα στο μεταγραφικό παζάρι. Συμφώνησε να δώσει στη Φιορεντίνα 28 εκατ. ευρώ για τον μαυροβούνιο επιθετικό Στέβαν Γιόβετιτς. Θυμίζουμε ότι προχθές η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τη Σεβίλλη και για την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού, του Αλβάρο Νεγρέδο. Αγγλικά και ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Σίτι ενδιαφέρεται και για τον Πέπε της Ρεάλ!