Ακόμα και όταν πανηγυρίζει η ομάδα του, η Παρί Σεν Ζερμέν την κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γίνεται προκλητικός. Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Σουηδό που κατέκτησε τίτλο με έκτη διαφορετική ομάδα σε τέταρτη διαφορετική χώρα, να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν Λεονάρντο στα αποδυτήρια της ομάδας, με αφορμή ένα αντιντόπινγκ κοντρόλ που έπρεπε να περάσει και ενώ οι συμπαίκτες του είχαν στήσει χορό γιορτάζοντας τον τίτλο.

Οταν ηρέμησε ο Ιμπραΐμοβιτς ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τη γαλλική πρωτεύουσα και τόνισε πως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. «Είμαι επαγγελματίας και τιμώ το συμβόλαιό μου», υπογράμμισε ο Σουηδός δίνοντας τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να επιστρέφει στη Γιουβέντους. Παράλληλα επιβεβαιώνει έμμεσα πως η Γηραιά Κυρία έχει έλθει σε συμφωνία με άλλον επιθετικό, πιθανόν τον Ιγκουαΐν της Ρεάλ Μαδρίτης.

n Κάτι η ένταση, κάτι ο καβγάς με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Λεονάρντο δεν άντεξε και κατέρρευσε. Κατά την επιστροφή της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Λυών ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο προληπτικά. Το απόγευμα της Δευτέρας πήρε εξιτήριο.