Η απόπειρά του να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη δεν ήταν η μόνη βίαιη έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή. Τον περασμένο Αύγουστο μαζί με τον βουλευτή του ίδιου κόμματος Παναγιώτη Ηλιόπουλο και περίπου 40 μαυροφορεμένα μέλη της οργάνωσης επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις Αρχές στο πανηγύρι της Ραφήνας. Βίντεο που είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο τους δείχνει να ελέγχουν τις άδειες μεταναστών μικροπωλητών και έπειτα να ξεσπούν με οργή πάνω σε πάγκους χρησιμοποιώντας τις ελληνικές σημαίες σαν ρόπαλα. Στο ίδιο βίντεο ο Γιώργος Γερμενής δηλώνει: «Ηρθαμε να τιμήσουμε την Παναγία. Παράλληλα κάναμε και μια βόλτα στο πανηγύρι. Είδαμε και λαθρομετανάστες να πουλάνε την πραμάτειά τους χωρίς χαρτιά και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέφτει σε αντιφάσεις. Από δημόσιες τοποθετήσεις του φαίνεται ότι επιλέγει πότε τον ρόλο του θρησκευόμενου χριστιανού και πότε αυτόν του παγανιστή, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Είναι ιδρυτικό μέλος και μπασίστας της μπάντας Naer Mataron, η οποία κατατάσσεται στην κατηγορία της εθνικοσοσιαλιστικής black metal μουσικής με στίχους που ορέγονται αίμα και θάνατο. Τα περισσότερα άλμπουμ τους ηχογραφήθηκαν στη Νορβηγία. Σε συνέντευξή του το 2009 στην ιστοσελίδα rockap.gr ο Γερμενής, το μουσικό ψευδώνυμο του οποίου είναι Καιάδας, δήλωνε: «Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά τη μουσική και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και τη δημιουργία ενός καινούργιου. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει».

Ο Γιώργος Γερμενής εκλέχθηκε στη Β΄ Αθηνών συγκεντρώνοντας πάνω από 4.000 ψήφους. Ο πατέρας του, Σπύρος, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στην Κεφαλονιά, τόπο καταγωγής της οικογένειας. Ο Καιάδας ανήκε επί χρόνια στις τάξεις της οργάνωσης. Αλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «η θεία πρόνοια με βοήθησε να γνωρίσω τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο σε μικρή ηλικία».

Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, πριν από τη συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής ο Γερμενής απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι μπροστά στον Νίκο Μιχαλολιάκο με την περίφημη διαταγή «εγέρθητω».