5ος όμιλος

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους από νωρίς επέβαλε το ρυθμό της και επικράτησε κατά κράτος των Λονδρέζων με 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της «Μεγάλης Κυρίας». Στο άλλο ματς του ομίλου η Σαχτάρ νίκησε 5-2 στην Κοπεγχάγη την Νόρτζελαντ παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Βαθμολογία: Σαχτάρ 10, Γιουβέντους 9, Τσέλσι 7, Νόρτζελαντ 1.

Γιουβέντους – Τσέλσι 3-0

Σαχτάρ – Νόρτζελαντ 5-2

6ος όμιλος

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν χθες το βράδυ στον 6ο όμιλο. Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν Μπάγερν Μονάχου και Βαλένθια μετά το μεταξύ τους 1-1 στο «Μεστάγια», αγού και οι δύο ομάδες έφτασαν στους 10 βαθμούς, ενώ η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λιλ (πρώτοι βαθμοί στη διοργάνωση) με 2-0 και έμεινε στους 6 βαθμούς.

Βαθμολογία: Μπάγερν και Βαλένθια από 10, Μπάτε Μπορίσοφ 6 Λιλ 3.

Βαλένθια – Μπάγερν 1-1

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Λιλ 0-2

7ος όμιλος

Στον 7ο όμιλο η Μπαρτελόνα «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης στη Ρωσία, μετατρέποντας σε περίπατο το ματς του «Λουζνίκι» με τη Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία νίκησε με 3-0 και θα τερματίσει στην πρώτη θέση (έφτασε στους 12 βαθμούς).

Για τον ίδιο όμιλο στο Λουζ της Λισσαβώνας, η Μπενφίκα νίκησε 2-1 την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος σκόραρε, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Σκοτσέζους. Ο έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της Σέλτικ.

Η μεγάλη μάχη όμως θα γίνει για τη δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούν οι Μπενφίκα και Σέλτικ.

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 12, Σέλτικ και Μπενφίκα από 7, Σπάρτακ 3.

Σπαρτάκ Μ. – Μπαρτσελόνα 0-3

Μπενφίκα – Σέλτικ 2-1

8ος όμιλος

Τέλος, στον 8ο όμιλο η δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι με 1-0, ενώ η Κλουζ νίκησε την Μπράγκα στη Ρουμανία με 3-1. Οι «κόκκινοι διάβολοι» (12 βαθμοί) είχαν προκριθεί από την 4η αγωνιστική, ενώ τη δεύτερη προνομιούχο θέση θα διεκδικήσουν οι Τούρκοι με τους Ρουμάνους.

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12, Γαλατασαράι και Κλουζ από 7, Μπράγκα 3.

Γαλατάσαράι – Μάντσεστερ Γ. 1- 0

Κλουζ – Μπράγκα 3-1