Ο δυνατός αέρας δημιούργησε προβλήματα και στις δύο ομάδες στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης αλλά ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας δύο φορές (2-2) τον Παναθηναϊκό με έναν κοντό (Κουτσιανικούλη) κι έναν ψηλό (Παπάζογλου).

Ο τραυματισμός (θλάση) του Πίντο που είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και η είσοδος του Λαγού (δεν είχε άλλον στον πάγκο, αφού είναι τραυματίες οι Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ) έδωσαν πλεονέκτημα στον ΟΦΗ. Ο Θανάσης Παπάζογλου γυρίζοντας εκπληκτικά το σώμα του πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Ζαχαράκη, με τον Λαγό που αναγκαστικά έπαιξε στόπερ απλώς να του κρατάει τη φανέλα, κι έγραψε το 2-2 στο 72′.

Η κατρακύλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα συνεχίζεται έχοντας συγκομιδή μόλις 9 βαθμών μετά 8 αγώνες.

Ο 18χρονος Διαμαντής Χουχούμης, που έκανε ντεμπούτο παίζοντας στη θέση του αριστερού μπακ, έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο γκολ με ασίστ στον Χοσέ Τοτσέ που με προβολή δεν αστόχησε (0-1) στο 9′. Ο μικρός ήταν η ευχάριστη έκπληξη, όπως και η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την πρώτη ισοφάριση που έκανε σε 2 λεπτά (29′) το 1-2 (σουτ Μαυρία, κτύπησε η μπάλα στον Μονιάκη). Ο Μαυρίας ήταν κι αυτός πολύ καλός, αλλά τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε αλλαγή. Στην επανάληψη, για άλλη μία φορά οι Πράσινοι οπισθοχώρησαν όπως στο ματς με τον Αρη και σε μια – δυο αντεπιθέσεις δεν κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο γκολ που θα σφράγιζε τη νίκη. Η ομάδα του Αναστόπουλου κέρδισε σιγά σιγά μέτρα στο γήπεδο, με τον προπονητή να βοηθάει την ομάδα του στα τρεξίματα με συνεχόμενες αλλαγές.

Ο ΠΑΟ κατάφερε να εξουδετερώσει τον Σίσιτς, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Κουτσιανικούλη που με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) στο 27′, αφού υπήρξε αδράνεια του Καρνέζη.

Ο κίπερ του ΠΑΟ όμως νίκησε με τα πόδια τον επιθετικό του ΟΦΗ στο 64′ σε τετ α τετ. Κακή επιλογή του Βιτόλο στο 77′, όταν αντί να πλασάρει τον Γουναρίδη, καθυστέρησε, πάσαρε στον Μαρίνο που κόπηκε, ενώ ο Κουρδάκης γλίτωσε τον ΟΦΗ στο 69′ όταν έκοψε τον Σισόκο απέναντι από το τέρμα.

Ο Τριτσώνης διέκοψε ένα λεπτό το ματς για κτύπημα που δέχτηκε ο Μαυρίας. Κίτρινες: Χουχούμης, Ζαχαράκης, Τοτσέ, Βιτόλο, Μονιάκης, Μπανούσης.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος (85′ Μπανούσης), Ιωαννίδης (46′ Βιτώρος), Βερόν, Παπάζογλου (83′ Περογαμβράκης), Σίσιτς, Κουτσιανικούλης. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο (67′ Λαγός) Βιτόλο, Μαυρίας (61′ Κουίνσι), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα (77′ Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος, Χουχούμης, Βελάσκες.