Ο Μίρνε Σίσιτς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, έδωσε την ασίστ στον Λαμπρόπουλο στο δεύτερο, και ο ΟΦΗ πήρε τη μεγάλη νίκη στο κρητικό ντέρμπι επί του Πλατανιά με 2-1. Εκπληκτικά και τα δυο γκολ του ΟΦΗ.

Στο 32′ έγινε το 0-1. Ο Σίσιτς έδειξε γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Ο Σλοβένος ζύγισε το πόδι του από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Κηπουρού. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Πλατανιάς ισοφάρισε από λάθος του Γουναρίδη, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Αναστασάκος.

Στο 80′ ο Λαμπρόπουλος άλλαξε την μπάλα με τον Σίσιτς και με μονοκόμματο ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Πλατανιάς: Kηπουρός, Παληγιώργος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46′ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα (87′ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντόζι, Ουκάρ (75′ Γκονζάλες), Ποτουρίδης.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Κουρδάκης, Βερόν, Ζορμπάς (46′ Βιτώρος), Μπανούσης (68′ Λαμπρόπουλος), Σίσιτς (84′ Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Ηταν σημαντική η νίκη. Τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε νέα ομάδα. Σκαλί με σκαλί θα βρούμε τον ρυθμό μας». Ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου επισήμανε ότι «το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Βαθμολογία: Ολυμπιακός 21, ΠΑΟΚ 16, Πανιώνιος 15, Αστ. Τρίπολης 13, Πλατανιάς 11, Ατρόμητος 10, ΟΦΗ, 9, Βέροια 8, Παναθηναϊκός 8, ΠΑΣ Γιάννινα 8, Κέρκυρα 8, Αρης 6, Πανθρακικός 6, Λεβαδειακός 5, SKODA Ξάνθη 5, AEK 2.