Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Αυτή πρόκειται να είναι μάλλον έντονη ημέρα. Στη θετική πλευρά, θα επιτευχθούν πολλά. Στη λιγότερο θετική πλευρά, μπορεί να εξαντληθείτε ώς το τέλος της ημέρας. Δοκιμάστε τον δικό σας ρυθμό και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, χωρίς να ασχοληθείτε με ασήμαντα πράγματα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Θα πάρετε ένα σημαντικό μάθημα σήμερα, για αυτό μη διστάσετε να βάλετε τάξη. Είναι επιβεβλημένο να ελέγξετε τη στάση σας τώρα. Θα μπορούσε βέβαια το εγώ σας να είναι υπερβολικά φουσκωμένο. Μπορείτε να καταλήξετε να διώχνετε τους άλλους μακριά, αν δεν είστε ενήμεροι πώς τους επηρεάζουν οι ενέργειές σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Είστε ένας ονειροπόλος. Ο καθένας σάς αγαπά, γι’ αυτό σήμερα οι πλανητικές όψεις παροτρύνουν την πρακτικότητα. Υπάρχουν προσωπικά θέματα να επιλύσετε και δεν είναι καλό να πετάτε στα σύννεφα. Αυτή είναι μια στιγμή για να επικεντρωθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως ο σύντροφος ή τα παιδιά σας, εάν αισθάνονται παραμελημένα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Πολλά έχουν γίνει πρόσφατα. Εχετε αρκετό χρόνο για να τα επεξεργαστείτε; Είναι πιθανόν οι μεγάλες αλλαγές να αφορούν το σπίτι ή την εργασία. Μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που περνάει από το χέρι σας αντί να ανησυχείτε για γεγονότα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εχετε σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες και κρατάτε την ψυχραιμία σας. Παρότι έχετε κάνει κάποια προσπάθεια, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την τάση να μιλάτε πριν να σκεφτείτε. Μη χάσετε το έδαφος που έχετε κερδίσει τώρα. Υπάρχει ένα πρόσωπο του οποίου η αποστολή είναι να σας κάνει να εκραγείτε.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Πρόκειται για μία έντονη ημέρα. Οικογένεια και φίλοι μπορεί να είναι οξύθυμοι, γι’ αυτό καλύτερα να μείνετε έξω από τον δρόμο τους. Μην ανησυχείτε όμως, δεν είναι κάτι που έχει να κάνει μ’ εσάς. Είναι η πλανητική ενέργεια. Εάν μπορείτε να πάτε κάπου ιδιωτικά και να κλείσετε την πόρτα, να το κάνετε.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Αυτή δεν είναι και η πιο χαρούμενη στιγμή αφού πρέπει να αντιμετωπισθούν πολλά σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Θα προτιμούσατε να το αποφύγετε, όμως ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσετε μια για πάντα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Μην προσπαθείτε να πιέσετε για κάτι κάποιον τώρα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι ακριβώς τόσο πεισματάρης όσο και εσείς. Οι πλανητικές διατάξεις σήμερα θα σας αναγκάσουν να αρχίσετε επιτέλους να μετατρέπετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα, είτε το θέλετε είτε όχι. Εχετε ήδη τον προγραμματισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν κάνετε πολύ συγκεκριμένα βήματα προόδου.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Είστε απίστευτα παραγωγικοί σήμερα και με καλή επιχειρηματική λογική. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό μπορεί να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι κάνοντας τον απολογισμό σας. Πιστεύετε πως ίσως να είχατε περισσότερες ευκαιρίες για να δείξετε τη σκληρή δουλειά σας. Μην ακολουθήσετε αυτή τη γραμμή σκέψης αφού θα είναι επιφανειακή.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Εχετε έντονα αναλυτικό μυαλό. Αλίμονο όμως αν το χαρακτηριστικό αυτό δεν εξυπηρετεί πάντα την προσωπική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Βρείτε τον χρόνο να μελετήσετε τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων και αν στείλατε ένα λάθος μήνυμα, τώρα μπορείτε να το διορθώσετε. Σε τυχόν ακούσιες προσβολές, ένα απλό «Λυπάμαι» θα κάνει θαύματα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Αυτή είναι η αρχή μιας συναρπαστικής περιόδου στην ερωτική ζωή σας. Η σχέση σας με ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο μπορεί να ήταν σε τέλμα τον τελευταίο καιρό αλλά να είστε έτοιμοι να το αλλάξετε αυτό. Και οι δύο είστε μπροστά σε κάτι μεγάλο. Ισως να κάνετε μια τυχαία κίνηση ή κάτι πιο μόνιμο που θα σας δεσμεύσει.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οταν νομίζετε πως δεν έχετε καθόλου ενέργεια, είστε σε θέση να δώσετε το έναυσμα για μια υψηλότερη ταχύτητα. Πιέστε πέρα από τα όριά σας σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζατε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να προσπαθήσετε.