Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Σελήνη κινείται μέσω της Παρθένου στον 3ο οίκο σας και έτσι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε όσο καλύτερα γίνεται σε ό,τι αφορά όλα τα θέματα επικοινωνίας. Δεδομένου ότι η Παρθένος είναι συνήθως αρκετά απλή, προσέξτε τα λόγια σας. Το στρες μπορεί να αυξηθεί σε επίπεδα που δεν τα υπολογίζατε.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη περιηγείται μέσω της Παρθένου στον 2ο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και συγκρούεται με τον Πλούτωνα. Ετσι θα πρέπει να κατευθύνετε προς εκεί τις προσπάθειές σας. Ηρθε η ώρα να κάνετε έναν προϋπολογισμό και να επιμείνετε σε αυτόν.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη κινείται μέσα από το ζώδιό σας ενδυναμώνοντας τη νοημοσύνη σας, αλλά ο Ερμής, κυβερνήτης σας, μάχεται με τον αλαζονικό Δία. Ελέγξτε οποιαδήποτε ένταση και θα είστε σε θέση να πιάσετε δουλειά αμέσως για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Αν βρείτε κάποια εμπόδια, μην το βάλετε κάτω εύκολα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ημέρα προσφέρεται για να μην κάνετε απολύτως τίποτα! Απλώς προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Ο διαλογισμός θα σας προσφέρει μεγάλες ιδέες. Αφήστε το έργο και τις ευθύνες για αργότερα! Τώρα προέχει η διασκέδασή σας ώστε να φορτίσετε για τα καλά τις μπαταρίες σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η πίεση σάς χτυπά σήμερα, είτε δημιουργικά είτε οικονομικά, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Αισθάνεστε αγχωμένοι και απογοητευμένοι, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό θα περάσει τελικά. Ο Πλούτωνας και ο Δίας είναι σε καλή θέση, οπότε να έχετε ελπίδες ότι θα βγάλετε άκρη στα ζητήματά σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ο Ερμής και ο Δίας θα είναι απέναντι ο ένας από τον άλλο σήμερα κι έτσι να περιμένετε πολλά: τόσο από ένταση όσο και από την προσπάθεια για διατήρηση κάποιου ελέγχου. Αλλοι γύρω σας μπορεί να εκνευριστούν αρκετά εν αγνοία σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι για να μην έχετε περαιτέρω προβλήματα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να απολαύσετε τη ζωή, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και να ανακαλύψετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Εχετε ανάγκη από κάτι διαφορετικό που να σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι τη βαρετή ζωή σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Ισως να αισθάνεστε πολύ ερεθισμένοι ή αναστατωμένοι σήμερα όπως ο Ερμής συγκρούεται με τον Δία. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να επωφεληθεί από εσάς. Αν χρειαστεί, απλώς πείτε όχι, πατήστε πόδι και φροντίστε να εμμείνετε σε αυτή την απόφασή σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Ο συμβιβασμός σήμερα θα είναι ουσιαστικής σημασίας μέσα σε μια τόσο απαιτητική ημέρα. Ο γάμος και οι επιχειρηματικές συνεργασίες με εταίρους μπορεί να είναι δύσκολα ζητήματα και να κολλήσουν σε πολλά εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε την άνεση και την υποστήριξη των άλλων. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να έχετε κάποιο χρόνο μόνοι.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ο Δίας τονώνει σημαντικά τόσο τα προσωπικά όσο και τα οικονομικά σας που θα μπορέσουν να πάρουν μια υγιή ώθηση. Αλλά, όπως πάντα, ίσως να έχετε και κάποια ένταση ή άγχος, ιδίως όσον αφορά τις ελπίδες σας για το μέλλον. Αποφύγετε συγκρούσεις όποτε είναι δυνατόν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη που ταξιδεύει για την Παρθένο και τον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, φέρνει στο προσκήνιο τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας, οι νέες ιδέες θα ευνοήσουν τα συμφέροντά σας σημαντικά. Τέλος, περάστε κάποιο χρόνο στην ύπαιθρο.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 4ο οίκο σας πιθανόν να υπάρξει κάποια αποδιοργάνωση στις πληροφορίες. Μην εκπλαγείτε αν έχετε ένα είδος προβληματικής επικοινωνίας ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν το περιμένετε. Οπότε η χρήση των δεξιοτήτων σας πρέπει να γίνεται με σύνεση και φυσικά μέτρο.