Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αυτή είναι η στιγμή που ό,τι σας έχει προκαλέσει σύγχυση μπορεί να μπει σε τάξη ή να εκκαθαριστεί. Τα ηνία του ελέγχου είναι στα χέρια σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε μια μπερδεμένη κατάσταση και ο δρόμος σας θα ανοίξει διάπλατα αφού ο Ηλιος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Πατήστε στα πόδια σας και να είστε δυνατοί. Είστε ευτυχέστεροι στη δουλειά σας και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και άλλο αν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω. Ο κερδοσκοπικός χαρακτήρας σας βγαίνει στην επιφάνεια και τα κοινωνικά γεγονότα καταλαμβάνουν το μυαλό σας και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία ή τις διακοπές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Οπως η Σελήνη κινείται παράλληλα με τον Βόρειο Δεσμό, μπορείτε να αρχίσετε να ξαναχτίσετε σε πιο γερά θεμέλια τη ζωή σας και να μην επιτρέψετε να επαναληφθούν δύσκολες καταστάσεις. Είστε στο στοιχείο σας όταν αναλαμβάνετε τις προσπάθειες της ομάδας και ενδιαφέρεσθε να δείτε αν ο καθένας τραβά προς την ίδια κατεύθυνση.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να κάμψετε τις αντιστάσεις των άλλων σήμερα. Αν θέλετε να τους αλλάξετε άποψη, μπορείτε να είστε πειστικοί. Αν θέλετε σαφείς απαντήσεις, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα στο φως. Αυτή είναι σημαντική ημέρα για την εργασία ή τις δραστηριότητες της οικογένειάς σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Αφήστε το παρελθόν στη θέση του και προχωρήστε στο μέλλον. Η όμορφη όψη μεταξύ του Ηλιου και της Σελήνης σάς ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που παλεύετε καιρό. Σας βοηθούν και οι συναρπαστικές νέες ιδέες που κατεβάζετε. Προωθήστε τα ζητήματα των κατοικίδιων ζώων σας, ενώ είστε φορτωμένοι με ζήλο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εχετε πάρει τώρα ένα πολύτιμο μάθημα και δεν θα σας αλιεύσουν πληροφορίες κατά τον ίδιο τρόπο. Εχετε τη δύναμη να δείτε αυτό το ένα που σας καίει μέχρι το τέλος; Στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα ζήτημα που περιμένει εκεί μέχρι να τακτοποιήσετε τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα δυνατών εμπειριών όπως ο Ερμής κάθεται σε τετράγωνο με τη Σελήνη. Είστε πολύ πειστικοί, ασκώντας μια λεπτή πίεση ώστε να κινηθούν οι σύντροφοί σας στον δικό σας τρόπο σκέψης. Εχετε το δίκιο με το μέρος σας, καθώς και καλή στρατηγική. Να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε πού και πού.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Συνδυάστε μια ζεστή και φιλική προσέγγιση με την ένταση των συναισθημάτων σας. Ξαφνικά νιώθετε ως ισχυρότερη προσωπικότητα, σε καλύτερη θέση να αντιμετωπίσετε τα πάντα αφού ο Αρης σας είναι σε ενάμισι τέταρτο απέναντι από τη Σελήνη. Φροντίστε το σώμα σας σαν μια μηχανή που χρειάζεται κατάλληλη συντήρηση και καλό καύσιμο.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Δεν είναι ώρα για επιπολαιότητες σήμερα. Σκεφτείτε τα πράγματα βαθιά και σωστά, κάτω από την επιφάνεια. Εκεί θα αποκαλύψετε ένα ισχυρότερο νόημα στη ζωή σας και θα βοηθηθείτε να βρείτε νέες απαντήσεις. Προτιμήστε να είστε αυθόρμητοι γιατί δεν θα είστε σε θέση να ηρεμήσετε και να ακολουθήσετε τις διαταγές εύκολα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τον Ηλιο από τον Κριό σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, μια κατάσταση που παλεύετε αρχίζει πραγματικά να προχωράει τώρα. Πρέπει να έχετε ένα αίσθημα ικανοποίησης, διότι η επιμονή σας αποδίδει καρπούς. Μπορεί να λαχταρήσετε να αποκτήσετε ρίζες σε οικείο χώρο με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε πιο χαλαροί.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Οσο και να προσπαθείτε σήμερα, θα φτάσετε σε μια ανηφόρα την οποία δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε να ανεβείτε. Περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα και τηλεφωνικές κλήσεις θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Πολλές διαδρομές μικρών αποστάσεων θα σας κάνουν να πλήξετε. Μην είστε απρόσεκτοι γιατί υπάρχει λιγότερος χρόνος.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας και τον ανάδρομο Αρη απέναντί σας σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται στην εργασία. Μόλις θέσετε κοινούς στόχους με άλλους, τότε όλα λειτουργούν καλά. Αν προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας μπορεί να αποτύχετε.