Ο ΟΦΗ έκλεισε στόματα στο Γεντί Κουλέ. Νίκησε τον Παναιτωλικό με 1-0 (Κάλαϊτζιτς 29′) και διέψευσε εκείνους που έσπερναν φήμες ότι θα χαριζόταν στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι. Μάλιστα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Χαριστέα και Θεοδωρίδη, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Σαχσανίδης δεν νικήθηκε. Ο Παναιτωλικός απείλησε και στο 24′ με τον Χαριστέα.

Ωστόσο, παρά την υπεροχή των φιλοξενουμένων, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Κάλαϊτζιτς στο 29′ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Στο 56′ ο Λεμονής πέρασε στο παιχνίδι τον Φερνάντεζ και στο 70′ «έριξε» και τον Ονουάτσι, ρισκάροντας επιθετικά και ζητώντας τουλάχιστον ένα γκολ. Οι παίκτες του Παναιτωλικού όμως φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν προβλημάτισαν την αντίπαλη άμυνα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Θέλαμε τη νίκη. Δεν ασχολούμαστε με φήμες. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Οσοι βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ καταθέτουμε σε κάθε παιχνίδι και την ψυχή μας».

Ο Τάκης Λεμονής είπε: «Για εμάς είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, αφού δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ και γυρνάμε πίσω με μια μεγάλη απογοήτευση. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Οφείλουμε όμως έως το τέλος να παλέψουμε».

Διαιτητής: Aρετόπουλος (Τρίκαλα).

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπες (77′ Ζορμπάς), Σίσιτς (77′ Ουκάρ), Παπουλής (66′ Χόρχε Λόπες), Μάντζιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας (89′ Καραμαλίκης), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Σιόντης (56′ Φερνάντεζ), Μητρόπουλος, Καμαρά, Θεοδωρίδης (70′ Ονουάτσι), Ακαλέ, Χαριστέας.