Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου αλλά και του Δία από τον Ταύρο σάς δημιουργούν θετική αίσθηση και καλά συναισθήματα σήμερα, μέσα από την αλληλεπίδραση με συνεργάτες αλλά και κοντινά σας πρόσωπα. Συζητήσεις που προκύπτουν με τον σύντροφό σας, φίλους και οικογενειακά σας άτομα διαφωτίζουν καταστάσεις και επιφέρουν αρμονία.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Χειριστείτε σήμερα με προσοχή λεπτά ζητήματα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, και μην περνάτε σε επιθετικότητα και πρόχειρες αξιολογήσεις που θα σας εκθέσουν. Την περίοδο αυτή είναι αναγκαιότητα να κλείσουν οριστικά κύκλοι που σας απομυζούν σε κάθε τομέα, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με τη δέουσα ωριμότητα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Σελήνη σε όψη με τον Ποσειδώνα σάς βρίσκει μάλλον αρνητικούς σήμερα για εξωτερική δράση. Εντονα συναισθηματικά γεγονότα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο σας έχουν κουράσει, όπως και η επανάληψη της καθημερινότητας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Κάντε και δώστε χώρο για επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας ανανεώσει.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Δυναμικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και επαφές με σημαντικά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σας περιέχει η σημερινή μέρα. Προσπαθήστε να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα και να είστε ευέλικτοι, αποφεύγοντας πολώσεις, παρασκήνιο και παγίδες. Το ίδιο ισχύει και για τον συναισθηματικό τομέα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Ο Δίας στο ζώδιό σας σε όψη με τη Σελήνη και η εύνοια αρκετών πλανητών σάς προτρέπουν σήμερα να κινηθείτε χαλαρά αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε δολοπλοκίες στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Η ημέρα ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Παρατηρήστε με ανοιχτό μυαλό τα όσα συμβαίνουν σε κάθε τομέα, παραδεχτείτε αλήθειες και αποφύγετε να πολωθείτε πίσω από πεποιθήσεις και απολυτότητες, που σας έχουν αποδείξει τη μη χρησιμότητά τους. Οι σημαντικές διαφοροποιήσεις μέσα σας είναι το κλειδί που θα σας δώσει το θάρρος και τη δύναμη για τις αλλαγές που επιζητάτε αυτή την περίοδο στη ζωή σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η ευνοϊκή όψη της κυβερνήτριάς σας Σελήνης με τον Δία φορτίζει έντονα συναισθηματικά τη σημερινή μέρα. Η δε όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα απέναντί σας σάς εφιστά την προσοχή σε υπερβολές που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις ή περιέχουν παρασκήνιο. Παρ’ όλ’ αυτά, θετικές απαντήσεις που αφορούν δάνεια, νομικές διαδικασίες και θέματα υγείας σάς χαροποιούν ιδιαίτερα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Αποφύγετε να ανοιχτείτε περισσότερο από όσο αντέχετε στον οικονομικό τομέα και μη δημιουργήσετε καινούργιες εκκρεμότητες που στο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσουν πολύ πιεστικά. Οι επιπόλαιες κινήσεις αυτή την περίοδο, με την όψη Αφροδίτης – Σελήνης – Ποσειδώνα απέναντι στο ζώδιό σας, είναι αυτό που πρέπει να αποφύγετε σε κάθε τομέα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σε θετική όψη με πλειάδα πλανητών σάς φέρνει σε επαφή με θετικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα, προσέξτε τις εντάσεις και τις ανατροπές που προκαλεί η διέλευση του Αρη το τελευταίο διάστημα από το ζώδιό σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σας λέει ξεκάθαρα πως η δράση σας πρέπει να στηρίζεται επάνω σε σημαντικές αξιολογήσεις, «κοιτώντας» και πίσω από τη βιτρίνα των πραγμάτων. Διαφοροποιήστε τον τρόπο σκέψης σας πέρα από απολυτότητες και παρακάμψτε μη εποικοδομητικές πεποιθήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης και του Ποσειδώνα σάς φορτίζει ιδιαίτερα συναισθηματικά σήμερα και σας κάνει αρνητικούς να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είστε ιδιαίτερα κουρασμένοι αυτή την περίοδο στην προσπάθειά σας να ισορροπήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων και καλό θα ήταν να αφιερώσετε, με την όψη Σελήνης – Δία, χρόνο στον εαυτό σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Αποφύγετε να μπλέξετε σήμερα τη συναισθηματική φόρτιση που σας δημιουργούν γεγονότα στον προσωπικό τομέα με πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα στον επαγγελματικό τομέα. Διεκπεραιώστε με αποστασιοποίηση τις όποιες σημαντικές εκκρεμότητες και αφιερώστε χρόνο έπειτα, ώστε να ξεκαθαρίσουν αυτά που σας απασχολούν.