ΜΕΤΑ τη Σπίθα έρχεται η ΕΛΛΑΔΑ! Από τα αρχικά της «Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης», το όνομα της νέας αντιμνημονιακής κίνησης που ετοιμάζει ο Μίκης Θεοδωράκης. Οπως λέει ο ίδιος, πρόκειται για «μια ευρεία και πιο αναβαθμισμένη από τη Σπίθα κίνηση, όχι κόμμα, για τη δημιουργία της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές και διεργασίες με πολλούς χώρους».
ΜΕΤΑΞΥ των πολιτικών που βολιδοσκοπούνται είναι «αντιμνημονιακά» στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και πολιτικοί όπως ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Πάνος Καμμένος, ο Αλέκος Αλαβάνος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς, αλλά και προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος.
ΘΕΤΙΚΑ βλέπει την πρωτοβουλία Θεοδωράκη τόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος όσο ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής της Ενωτικής Κίνησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στο ίδιο κλίμα είναι και στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ - υπάρχει η πιθανότητα στην ΕΛΛΑΔΑ να ενταχθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από