Κανένα σχόλιο δεν επιθυμεί να κάνει η Κέιτι Πέρι για το διαζύγιό της και σιωπή βασιλεύει στο twitter της από τη μέρα που έγινε γνωστό πως η ποπ σταρ και ο ηθοποιός Ράσελ Μπραντ χωρίζουν.

Μόλις προχτές όμως «τιτίβισε» για να πει σχετικά με τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν ότι «θέλω να ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν μιλάει εκ μέρους μου, κανένα blog, περιοδικό, καμιά «καλά πληροφορημένη πηγή» ή οικογένεια». Και σε ένα άλλο από αυτά τα πρόσφατα tweets (είχε να εμφανιστεί στο timeline από τις 26 Δεκεμβρίου, για όσους κρατάνε σημειώσεις) ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη και όλα αυτά που χρειάζεται κάθε τόσο να κάνουν οι σταρ ειδικά από την εποχή που βγήκε το twitter.

Ο πρώην σύζυγος, βρετανός κωμικός (ή αυτός με τα μακριά μαλλιά δίπλα στην Κέιτι, όπως ίσως τον θυμούνται μερικοί) δεν προτίμησε το twitter αλλά πιο παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας – έκανε μια απλή δήλωση στις 30 Δεκεμβρίου και ανακοίνωσε πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Το είπε κομψά και ευγενικά, κάπως έτσι: «Δυστυχώς η Κέιτι και εγώ λήγουμε τον γάμο μας. Θα τη λατρεύω πάντα και ξέρω ότι θα μείνουμε φίλοι».

Ηταν το 2008 όταν η Κέιτι (σήμερα 27 χρονών) και ο Ράσελ (σήμερα 36) γνωρίστηκαν στα Video Awards του MTV και από το 2009 έβγαιναν μαζί και φωτογραφίζονταν ευτυχισμένοι σαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ποπ.

Στη συνέχεια υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον αιώνια αγάπη ή κάτι επίσης ρομαντικό σε μια γαμήλια τελετή με πολύ κουλέρ λοκάλ στην Ινδία. Πέρα από την Ινδία, όμως, ο γάμος τους άρχισε να δοκιμάζεται και να αμφισβητείται σοβαρά όταν εθεάθησαν να κάνει ο καθένας χωριστά διακοπές. Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι δεν φορούσαν και τις βέρες τους.

Τώρα ο καθένας θα ακολουθήσει τον δρόμο του και ίσως αφοσιωθούν πιο πολύ στις καριέρες τους: ο Μπραντ στις ταινίες, ελπίζοντας με το μιούζικαλ «Rock Of Ages» που έρχεται να κερδίσει το κοινό και – γιατί όχι; – και την κριτική, και η Πέρι στα δικά της, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών, των συνεργασιών στη μουσική και των αναζητήσεων της τέλειας ροζ απόχρωσης από την κορυφή ώς τα νύχια. Εκεί έξω άλλωστε σίγουρα θα υπάρχει ένα καλό παιδί για εκείνη.