Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ο Ερμής σε όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με προϊσταμένους ή υφισταμένους. Το μέτρο και η στρατηγική σας θα καθορίσουν την πορεία της εξέλιξης υπέρ ή εναντίον σας. Αποφύγετε χαώδεις παρασκηνιακές και μπερδεμένες συζητήσεις, τόσο στις παραπάνω διαδικασίες όσο και στον προσωπικό και τον οικογενειακό τομέα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε και να εξομαλύνετε σχέσεις που είχαν ψυχραθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό τομέα. Παραδεχθείτε τα λάθη σας, δώστε χώρο και στον συνομιλητή σας να κάνει το ίδιο ώστε η εξέλιξη να είναι θετική.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Πίεση ασκείται σήμερα σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Μη βιαστείτε παρ’ όλα αυτά να περάσετε σε κριτική και να επιτεθείτε σε συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα, ούτε να δεχτείτε να γίνετε ο στόχος της έντασής τους, διαχειριζόμενοι με ψυχραιμία και λογική όσα προκύπτουν.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Από σήμερα και για όλο τον χειμώνα προσέξτε ιδιαίτερα συμφωνίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον οικονομικό τομέα, καθώς και το κλίμα αστάθειας, ανατροπών και καθυστερήσεων που δημιουργεί η επικείμενη αναδρομή του κυβερνήτη σας Αρη. Η περίοδος ευνοεί την επαναξιολόγηση καταστάσεων και γεγονότων αλλά όχι τις οριστικές αποφάσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Οι ευμενείς όψεις του Ερμή, του Πλούτωνα και του Ηλιου από το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου σας βοηθούν στην οργάνωση και τη διευθέτηση σημαντικών υποχρεώσεων. Επίσης ανοίγουν δρόμους στον επαγγελματικό τομέα. Θέματα σπιτιού που αφορούν τόσο εσάς όσο και μέλη της οικογένειάς σας αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, αρκεί να φανείτε προσεκτικοί στον χειρισμό τους και να αποφύγετε τις υπερβολές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Αποφύγετε να ολοκληρώσετε συμφωνίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είστε βέβαιοι από πριν ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά κάθε πιθανή παράμετρο. Ο Αρης σύντομα θα περάσει σε ανάδρομη πορεία, περιπλέκοντας και αποδιοργανώνοντας τα πράγματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, σχέσεων, νομικές διαδικασίες και μην προσπαθήσετε σε καμία περίπτωση να κρυφτείτε πίσω από ασάφειες.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη του Ερμή και του Πλούτωνα στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερου φορτίζει έντονα το κλίμα της σημερινής μέρας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε εντάσεις, παρασκήνιο και χαοτικές συζητήσεις και πάρτε απόσταση από υπερσυναισθηματισμούς που μόνο θα σας περιπλέξουν.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη να σας ευνοεί από το απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου, αξιοποιήστε σήμερα τη θετική διάθεση συνεργατών και δικών σας προσώπων. Με τον Δία σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, αποφύγετε υπερενθουσιασμούς και μην ξεπεράσετε τα όρια στον οικονομικό και τον συναισθηματικό τομέα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές επαναξιολογήσεις περιέχει η σημερινή ημέρα, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα. Η περίοδος ευνοεί περισσότερο την επαναξιολόγηση καταστάσεων και γεγονότων του παρελθόντος και την αποσαφήνιση θολών σημείων που λειτουργούσαν χαοτικά για εσάς. Αξιοποιήστε την εύνοια του Ερμή, του Ηλιου και του Πλούτωνα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η δύσκολη όψη του Ηλιου, του Ερμή και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο είναι πιθανό σήμερα να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα εξουσίας στον επαγγελματικό τομέα ή με μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς πρόσωπα στον οικογενειακό. Θέματα που είχαν στηθεί με προχειρότητα το προηγούμενο διάστημα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό, θα χρειαστούν επανεξέταση.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σε όψη με τον Ερμή δημιουργεί παρασκήνιο και θολές καταστάσεις, συζητήσεις και επαφές που αφορούν τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε πως δεν αρκούν μόνο εξωτερικές διαφοροποιήσεις με πρόσωπα και γεγονότα αλλά χρειάζεται και μέσα σας να αποκοπείτε από αυτά.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Σοβαρές εξελίξεις διαφαίνονται αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα και η σημερινή μέρα περιέχει γεγονότα που σας δείχνουν πως όλα όσα φαντάζεστε θα μπορούσαν σταδιακά να υλοποιηθούν. Σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον συναισθηματικό τομέα, τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον, βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης και των σχέσεών σας.