Το Εθνικό Θέατρο δίδει απόψε στο «Βασιλικό» την πρεμιέρα του έργου του Τολστόη «Το κράτος του ζόφου» με πρωταγωνιστάς τον Θάνο Κωτσόπουλο, την Ελένη Χατζηαργύρη (φωτογραφία κάτω), τον Λυκούργο Καλλέργη, τον Παντελή Ζερβό, τον Θ. Μορίδη, την Άννα Κυριακού, την Άννα Ραυτοπούλου, την Κική Ρέππα, την Ελένη Νενεδάκη και τον Άγγ. Γιαννούλη. Το έργο ανεβάζεται κατά μετάφρασι Α. Ροσόλυμου, σκηνοθεσία Τάκη Μουζενίδη, με σκηνικά Κλ. Κλώνη και κοστούμια Αντ. Φωκά. 5 Ιανουαρίου 1962.
Η πρωταγωνίστρια του θιάσου Ηλιόπουλου Άννα Φόνσου έπαθε προχθές το απόγευμα δηλητηρίασι από βαφή μαλλιών. Παρά την κακή κατάστασι στην οποία βρισκόταν, η ευσυνείδητη καλλιτέχνις έλαβε μέρος και στις δύο παραστάσεις της κωμωδίας «Τα κοκόρια των δώδεκα» στο «Κοτοπούλη». 8 Ιανουαρίου 1962.

«(…) η κωμωδία (…) προσφέρει, άλλωστε, την ευκαιρία να χαρεί κανένας τη δεξιοτεχνία της κυρίας Λαμπέτη (…). Το μόνο που σε θλίβει είναι η σκέψη ότι προικισμένοι ηθοποιοί χαραμίζουν το ταλέντο τους σε τέτοιες μπακατέλες. (…). (από κριτική του Βάσου Βαρίκα για την παράσταση «Πεγκ, καρδούλα μου»). 9 Ιανουαρίου 1962.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από