Και ξαφνικά ανακαλύφθηκε ο νέος εχθρός του λαού! Ο νέος Εφιάλτης, ο νέος Νενέκος. Ο νέος κουκουλοφόρος που θα υποδείξει στα SS τους έλληνες πατριώτες! Ετσι παρουσίασαν τη Νάνα Μούσχουρη! Και τι έκανε η σατανική Νάνα; Μήπως δήλωσε δημοφιλέστερη του Χριστού όπως ο Τζον Λένον; Μήπως αποκεφάλισε καμιά νυχτερίδα με τα δόντια όπως ο Οζι Οζμπορν;

Απλώς έδωσε υνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα. Κι από μόνη της μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποτελεί εσχάτη προδοσία, αλλά η (πρώην) αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε παραπέρα: ανάμεσα σε πολλά και διάφορα τόλμησε να ξεστομίσει και κάποιες ενοχλητικές διαπιστώσεις! Οπως π.χ. πως για τριάντα χρόνια ζούσαμε σε μια ψεύτικη ευημερία ή πως χρειαζόμαστε περισσότερο την Ευρώπη απ’ ό,τι αυτή εμάς.

Τι το ‘θελε; Από τη στιγμή που τα «επαναστατικά» ΜΜΕ αποκάλυψαν τη συνέντευξη αυτή, ξεκίνησε ο γνωστός καταιγισμός σαρκασμού, (σεξουαλικών) ύβρεων και απειλών που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. «Ατάλαντη», «ανέραστη», «Αλτσχάιμερ» – και να σκεφτείτε πως από όλα τα γράμματα βρίσκομαι ακόμα στο άλφα. Κάποιοι γύρισαν πίσω στη χούντα. Αλλοι έφτασαν μέχρι το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων. Πάλι καλά που δεν της χρέωσαν και το προπατορικό αμάρτημα.

Mεγάλωσα με Duran Duran. Η Νάνα Μούσχουρη δεν περιλαμβάνεται στα ακούσματά μου. Σήμερα όμως θα αγοράσω όοοοολους τους δίσκους της. Γιατί από εδώ και πέρα την πάω (που έλεγε κι ο Μακαριστός). Την πάω γιατί τόλμησε να πει αυτά που σκέφτεται, αντίθετα με άλλους συναδέλφους της που πλασάρουν κλάψα και επανάσταση μπας και πουλήσουν κανένα παραπάνω CD.