Η Επανάσταση ολοκληρώθηκε! Το τελευταίο προπύργιο του καπιταλισμού, το άντρο του ειδεχθούς φιλελευθερισμού, παραδόθηκε στις φλόγες! Ο φτωχός (πλην τίμιος) Ελληνας που τα παιδάκια του λιγοθυμούν από την πείνα στα σχολειά μπορεί πλέον να ανασάνει ικανοποιημένος…

Ναι, φίλοι μου. Κάψανε τον «Μπαϊρακτάρη»! Ποιοι; Μα, φυσικά οι γνωστοί – άγνωστοι – ξέρετε αυτοί που ανάλογα με το μέγεθος των καταστροφών τους χαρακτηρίζονται από τους ντόπιους «επαναστάτες», άλλοτε «επαναστατημένοι νέοι» και άλλοτε «ασφαλίτες». Ο νέος θρίαμβος αυτός των οργισμένων Ελλήνων ξεπερνά σε σημασία ακόμη και εκείνη τη μεγαλοπρεπέστατη πυρπόληση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Κακλαμάνη.

Με ιερή συγκίνηση, με δάκρυα στα μάτια (και από τα δακρυγόνα) απευθύνομαι σε αυτούς τους οργισμένους νέους: Συνεχίστε έτσι συναγωνιστές! Μην αφήστε σουβλατζίδικο για σουβλατζίδικο. Μετά τον «Μπαϊρακτάρη», λιανίστε τον «Γύρο του Μπάμπη», το «Στέκι του Γιάννη», τις «Πίτες μπλε». Ισοπεδώστε τα όπως κάνατε με όλα τα μπαρ και τα βιβλιοπωλεία του Κέντρου της Αθήνας κατά την διάρκεια του Δεκέμβρη (ένας ήταν ο Δεκέμβρης). Ετσι θα φύγει η τρόικα, έτσι θα καταβαραθρωθεί το ΔΝΤ, έτσι θα την κάνει με ελικόπτερο ο ΓΑΠ, έτσι θα καταργηθεί το ΤΑΠ.

Φυσικά, δεν φταίτε εσείς. Την πλάκα σας κάνετε και μαγκιά σας, αφού σας αφήνουνε. Φταίνε όλοι εκείνοι που είδαν τη ζωή να περνάει από δίπλα τους χωρίς να τους ρίχνει μια ματιά και τώρα – στα γεράματα – την έχουν δει ινστρούχτορες του καναπέ. Αυτοί που σας εξωθούν να κάνετε ό,τι κάνετε με πύρινα άρθρα «μαχητικών» και «αντιστασιακών» μπλογκ. Αυτοί που σας καμαρώνουν για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι πολύ κότες για να κάνουν τους χυδαίους και βάρβαρους βανδαλισμούς που κάνετε εσείς.