Απαντες έμειναν ικανοποιημένοι με τη λευκή ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή τους ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητοι στην τρίτη εκτός έδρας φετινή αναμέτρηση και παράλληλα πήραν βαθμό σε ματς που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 40′ λόγω της αποβολής του Ομο.

Το ματς διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο και με απρόβλεπτο παράγοντα τον δυνατό αέρα. Καλός ρυθμός και φάσεις καταγράφηκαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε πιο ζωηρός, ενώ ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με προσοχή στα μετόπισθεν κυρίως στο πρώτο 30λεπτο.

Την καλύτερη ευκαιρία των Ιωαννίνων έχασε ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο στο 24′, όταν προσπάθησε να αξιοποιήσει σέντρα με τακουνάκι μέσα από την περιοχή.

Η θεαματική έμπνευση δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οσο περνούσε ο χρόνος, ο Πανιώνιος κέρδιζε μέτρα στον χώρο του κέντρου. Ομως η αποβολή του Ομο στο 40′ σήμανε αναδιάταξη των Kυανέρυθρων προς τα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προσπάθησε να βρει χώρο για να δημιουργήσει φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Στεφάν Ντεμόλ δικαιολόγησε τους παίκτες του. «Στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο σαν μικρή ομάδα.

Επρεπε να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το ματς. Στο ποδόσφαιρο, αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπήκαμε καλά στο δεύτερο 45λεπτο, ασκώντας πίεση στους αντιπάλους μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ένας βαθμός είναι καλύτερος από την ήττα. Αλλωστε, προερχόμαστε από τη Football League. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ.

Ο Τάκης Λεμονής είπε: «Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αμυντικά ήμασταν ιδιαίτερα καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. To στοιχείο που λειτούργησε καλά ήταν η πίεση στα χαφ, με αποτέλεσμα η ομάδα των Ιωαννίνων να παίζει με μακρινές μπαλιές από τους αμυντικούς».