Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Πανσέληνος απέναντί σας, σε όψη με τον Κρόνο, σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα σχέσεων, ζητήματα οργάνωσης που αφορούν παλαιές εκκρεμοτήτες και την επανασχεδίαση στόχων σε κάθε τομέα. Εντονα συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Μη συγκαλύψετε κάτω από έντονο συναισθηματισμό δυσλειτουργικές καταστάσεις. Φέρτε τις αντιμέτωπες με την αλήθεια, όποια και να είναι.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Πανσέληνος επαναφέρει στο προσκήνιο καρμικά ζητήματα σχέσεων που παραπαίουν αδιευθέτητα στη ζωή σας. Με τον Αρη σε δύσκολη όψη, οικογενειακά, συναισθηματικά, επαγγελματικά και θέματα οργάνωσης τίθενται πλέον σε άμεση προτεραιότητα επίλυσης. Ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε να σας απορυθμίσουν αλλά να τα αντιμετωπίσετε με λογική, ώστε να οδηγηθούν σε λύσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Με την επιρροή της Πανσελήνου από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού και παράλληλα με την όψη του Αρη κινείται η εβδομάδα που έρχεται, προτρέποντάς σας να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τη δύναμή σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να εξισορροπήσετε αποδυναμωτικές καταστάσεις. Προσοχή σε ανατροπές που αφορούν θέματα μετακίνησης και σπουδών.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η ερχόμενη εβδομάδα, με την Πανσέληνο σε δύσκολη όψη, είναι μια περίοδος ισχυρών ανακατατάξεων και επαναξιολογήσεων σε θέματα σχέσεων και σας ζητά να καλύψετε κενά, εκκρεμότητες και να επανασχεδιάσετε στόχους στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να παλινδρομήσετε σε προηγούμενες αρνητικές καταστάσεις, σαμποτάροντας τον δρόμο της εξέλιξής σας με το να επαναφέρετε στο προσκήνιο φόβους και φαντάσματα του παρελθόντος.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σχέσεις και ζητήματα με ισχυρή καρμική προέλευση που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και την ψυχική και σωματική σας ισορροπία είναι η ώρα να αντιμετωπιστούν με ευθύνη, λογική, ρεαλισμό και απόσταση από συναισθηματικές υπερβολές. Ασχοληθείτε με αυτά με θετικό τρόπο, με την εύνοια μιας πλειάδας πλανητών να σας δίνουν σημαντικές ευκαιρίες και τακτοποιήστε πρακτικές εκκρεμότητες, των οποίων η λύση θα δημιουργήσει ασφάλεια σ’ εσάς και τους γύρω σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η εβδομάδα αυτή ανοίγει δρόμους για να ολοκληρωθούν στόχοι που έχετε θέσει στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Ζητήματα σχέσεων χρειάζονται μια νέα αντιμετώπιση για να έχουν καλύτερη πορεία. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε τους συναισθηματισμούς και χειριστείτε ρεαλιστικά και με λογική προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Η εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, άλλωστε, σας δίνει θετικές προοπτικές σε όλους τους τομείς.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σε όψη με τον Κρόνο θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και περιέχουν έντονο θυμό. Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε με τους γύρω σας εκκρεμότητες του παρελθόντος και ασαφείς καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε με ισορροπία και συνοχή να πετύχετε τους στόχους σας σε κάθε τομέα. Η εύνοια του Ερμή και του Αρη δείχνει ότι τόσο οι κοντινοί σας όσο και πρόσωπα κύρους σάς στηρίζουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Αντιμέτωπους με ευθύνες που αφορούν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα σάς φέρνει η εβδομάδα που έρχεται. Χειριστείτε με απόλυτη προσοχή και χωρίς παρόρμηση την οργάνωση των στόχων σας. Υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις καλό είναι να αποφευχθούν με κάθε τρόπο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο απέναντί σας ζώδιο του Σκορπιού σάς βοηθά τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και των οικονομικών.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, μιας και οι πρόσφατες ανατροπές των εκλείψεων σας βάζουν σε διαδικασία επανεξέτασης στόχων, επιλογών και τρόπων διαχείρισης με την εύνοια φιλικών προσώπων και συνεργατών. Σε αυτό σας βοηθά και η επικοινωνιακή δεινότητα με την οποία σας προικίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον φιλικό σας Ζυγό. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε τον παρορμητισμό και τις απερίσκεπτες κινήσεις στον συναισθηματικό και τον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό, προσωπικό και επαγγελματικό τομέα χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν με στόχο να αντιμετωπιστούν εμπόδια και εκκρεμότητες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εκτονωτικές εντάσεις και έντονο στρες που φθείρουν την ψυχική και σωματική σας ισορροπία, αφιερώνοντας χρόνο και υποστήριξη στον εαυτό σας. Η εύνοια της Αφροδίτης σάς βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικονομικά και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Αφροδίτη σάς φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά πλάνα, σοβαρά συναισθηματικά και υπαρξιακά ζητήματα που χρειάζεται να αναθεωρηθούν. Αποφύγετε να πολωθείτε σε παιχνίδια δύναμης, πηγαίνοντας κόντρα στα γεγονότα. Με την εύνοια της Πανσελήνου, κινηθείτε με ψυχραιμία, ξεμπλοκάροντας αποτελεσματικά καταστάσεις. Ανοίξτε τον δρόμο προς τους στόχους σας, σκεπτόμενοι περισσότερο λογικά παρά λειτουργώντας συναισθηματικά.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Την ερχόμενη εβδομάδα κινηθείτε με διαύγεια, καθώς συνεχείς επαναξιολογήσεις αλλάζουν τα δεδομένα. Μην αφεθείτε σε πλάνες και υποσχέσεις που στερούνται ρεαλιστικής υποδομής, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε να φορτιστείτε με συζητήσεις και σενάρια που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής.