Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θετική ημέρα η σημερινή για εσάς. Η παρουσία πολλών πλανητών στο ζώδιό σας και η εύνοια της Σελήνης σάς κινητοποιούν μέσα από συζητήσεις και επαφές, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον συναισθηματικό τομέα, τόσο μέσα σας όσο και σε σχέση με το περιβάλλον σας, βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης, της δικής σας αλλά και όσων σχετίζεστε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σοβαρές εξελίξεις διαφαίνονται αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό σας τομέα και η σημερινή μέρα περιέχει γεγονότα που σας δείχνουν πως όλα όσα φαντάζεστε μπορούν σταδιακά να υλοποιηθούν. Επίσης θετικές εξελίξεις σε ζητήματα προσώπων της οικογένειάς σας που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα σας δημιουργούν ανακούφιση κι αισιοδοξία.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η θετική αντιμετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόμων σάς βοηθά σήμερα να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε οριστικά από αυτές. Κινηθείτε με απόλυτη σαφήνεια και χωρίς να αφήσετε να αιωρούνται θολά σημεία σε συμφωνίες αλλά και σοβαρές υποθέσεις, συνυπολογίζοντας παγίδες και αρνητικό παρασκήνιο.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε σήμερα υπερβολές, με μια πλειάδα πλανητών σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, και μην αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που μόνο θα σας περιπλέξουν. Η επαναπροσέγγιση σχέσεων, τόσο προσωπικών όσο και με συνεργάτες, καλό είναι να στηριχτεί στην ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα και μια πλειάδα πλανητών σάς ζητά ξεκάθαρες αξιολογήσεις κυρίως όσον αφορά προσωπικές σχέσεις και οικογενειακά ζητήματα. Αποφύγετε να συγχυστείτε μέσα από αντιφατικές κινήσεις, προσπαθώντας να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε πρακτικά θέματα και συναισθηματικές ανάγκες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα σάς βοηθούν να δείτε την κατάσταση ως έχει, αποφεύγοντας να χαθείτε σε πλάνες. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε επενδύσεις και αγορές, κάντε το με ιδιαίτερη προσοχή χωρίς να παραβλέψετε καμία σημαντική παράμετρο.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη μελλοντική σας πορεία σε αυτόν βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Η οργάνωση των στόχων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Στον συναισθηματικό τομέα, με την όψη Ερμή – Κρόνου, αποφύγετε υπερβολές αλλά και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που περιέχουν ένταση και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Να είστε προσεκτικοί σήμερα σε κάθε σας κίνηση, με γνώμονα τη ρεαλιστική πραγματικότητα και όχι υποκειμενικές και φανταστικές ερμηνείες που θα σας αποσυντονίσουν. Η όψη Σελήνης – Ποσειδώνα δημιουργεί μπερδέματα. Οι ευκαιρίες λοιπόν που προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα χρειάζονται απόσταση για να αξιοποιηθούν.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η σημερινή μέρα σάς ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για αξιολόγηση. Στο προσωπικό πεδίο, αποφύγετε επαναλήψεις σχέσεων και καταστάσεων πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει και λύση σε παλαιότερα ζητήματα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Συζητήσεις και επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, φαίνεται πως μπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της περιόδου, αρκεί να είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο ισχυρούς προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις ανυπόστατες αξιολογήσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα σε όψη με τον Ποσειδώνα σάς εφιστά την προσοχή σε συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Συζητήσεις στον προσωπικό τομέα μπορούν να σας κάνουν να αποπροσανατολιστείτε αν τις αντιμετωπίσετε μονόπλευρα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές, με τον Αρη στο ζώδιό σας, και διαχωρίστε τη φαντασία σας από την πραγματικότητα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Μην πανικοβληθείτε σήμερα από ανατροπές και αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις αποδεχόμενοι τους αδιέξοδους δρόμους και ακολουθήστε μόνο τους δρόμους που είναι ανοιχτοί. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές διευθετήσεις σε θέματα που παρουσιάζονται.