Την απόφαση περί αναστολής διεξαγωγής του πρωταθλήµατος Α1 Volleyleague µέχρι να υπάρξει θετική αντίδραση από την Πολιτεία στο θέµα των χρηµάτων της ετήσιας επιχορήγησης που έχει υποσχεθεί από τον περασµένο Μάιο ενεργοποιεί η ΕΣΑΠ
Τώρα πλέον η κορυφαία εσωτερικήδιοργάνωση του ελληνικού βόλεϊ είναι στον αέρα!

Παράλληλα, τα κορίτσιατης οµάδας βόλεϊ του ΠΑΟ, µόλις µία ηµέρα µετά την ανακοίνωση της διοίκησης για απόσυρση της οµάδας από το Κύπελλο Συνοµοσπονδίας, απάντησαν µε απόφαση αποχής από τις προπονήσεις, σε πρώτη φάση, µέχρι να λάβουν χρήµατα έναντι των οφειλοµένων από την αρχή της περιόδου.

Οσον αφοράτην απόφαση της ΕΣΑΠ, δόθηκε χθες η επιβεβαίωση ότιαπό τη στιγµή που δεν υπήρξε ανταπόκριση στην προσπάθεια για συνάντηση µε τον υφυπουργό Πολιτισµού και Τουρισµού Γιώργο Νικητιάδη µπαίνει σε ισχύ η απόφαση που είχε πάρει το ∆.Σ. πριν από µία εβδοµάδα. Η ΕΣΑΠ δίνει επίσης τη διευκρίνιση ότι οι συναντήσεις που έχουν προηγηθείµε τον γενικό γραµµατέα Aθλητισµού Πάνο Μπιτσαξήδεν οδήγησαν πουθενά αφού δεν είναι δική του αρµοδιότητα η υλοποίηση της υπόσχεσης του περασµένου Μαΐου, στην οποία στηρίχθηκε η ΕΣΑΠ για να διεξαγάγει κανονικά τοπρωτάθληµα.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι έχει καθυστερήσει και η εκταµίευση του ποσού της δεύτερης δόσης των ήδη εγκεκριµένων χρηµάτων.

Μπορείνα διακόπτεται το πρωτάθληµααπό τοερχόµενο Σάββατο, η Λαµία όµως πρόλαβε στον χθεσινό αγώνα µε τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραµµα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Volleyleague ΟΠΑΠ να νικήσειτον Παναθηναϊκό µε 3-1 (25-22, 22-25, 25-16, 25-23) και να βάλει τέλος στην αήττητη πορεία του. Πλέον, ο ΠΑΟΚ µένει µόνος στην κορυφήύστερα από 6 αγωνιστικές µε17 βαθµούς έναντι 14 τουδεύτερου Παναθηναϊκού και 13 του τρίτου Ηρακλή. Στονχθεσινό αγώνα στο «Χαλκιοπούλειο» η Λαµία είχε καλύτερη επίθεση (44/ 91 έναντι 44/111), ενώ οι δύο οµάδες πήγαν το ίδιο καλά στο µπλοκ (από 14 πόντους) καιόλα κρίθηκαν στους κρίσιµους πόντους του τέταρτου σετ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ

Η Λαµία νίκησε τον ΠΑΟ µε 3-1 στον αγώνα µε τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραµµα της 6ης αγωνιστικής της Α1