Απογοήτευση στη Λάρισα! Η νέα αποτυχία – αυτή τη φορά έχασε στο Αλκαζάρ από τον Αστέρα Τρίπολης µε 2-0 – την καθηλώνει στις τελευταίες θέσεις της βαθµολογίας και δροµολογεί εξελίξεις στη θέση του προπονητή µε τον Γιάννη Παπακώστα να είναι κοντά στην αποχώρηση.
Οταν ο διαιτητής Λαµπρόπουλος καταλόγιζε πέναλτι στην απόκρουση του Μπαρτολίνι µε το χέρι σε σέντρα-σουτ του Σίµιτς, τίποτα δεν προδίκαζε αυτά που θα ακολουθούσαν. Ο Μετίν απέτυχε όµως να νικήσει τον Ντεγκρά και όλα ήρθαν ανάποδα για τη Λάρισα, παρά το γεγονός ότι στη φάση αποβλήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος. Οι Τριπολιτσιώτες, αφού πέρασαν ανώδυνα το διάστηµα που πίεσε η Λάρισα στο ξεκίνηµα του αγώνα, βρήκαν τον δρόµο προς τα δίχτυα πριν να τελειώσει το ηµίχρονο και πέτυχαν τελικά µια άνετη επικράτηση. Στο 39’ από τη σέντρα του Ροτζέριο, ο Ροµπέρτο έστρωσε στον Κρις και αυτός µε γυριστό σουτ πέτυχε το 0-1. Και στο 41’ από κάθετη µπαλιά του Ροτζέριο, ο Ροµπέρτο βγήκε µόνος του και µε τη… συνδροµή του Ταυλαρίδη νίκησε τον Βιέρα (0-2).

Και η Λάρισα; Τίποτα απολύτως. Αυτή τη φορά όχι µόνον δεν µπορούσε να σκοράρει, αλλά δεν ήταν σε θέση ούτε να δηµιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Ντεγκρά που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της Τρίπολης; Και από άµυνα; Δεν έκοβαν ούτε µε… βαλέ οι παίκτες της και ο Αστέρας έκανε… πάρτι στην περιοχή της. «Θα µιλήσω µε τον πρόεδρο για να δούµε τι θα κάνουµε, θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο για την οµάδα. Μετά την απώλεια του πέναλτι αγωνιστήκαµε µε κάτω τα χέρια», δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε ότι «δεν διαµαρτυρήθηκα για το πέναλτι αλλά για το φάουλ που προηγήθηκε στον Ουριµπάρι.

Ζητάω συγγνώµη από τον κόσµο. Ο Αστέρας έχει αποδείξει ότι κυνηγάει το αποτέλεσµα σε όλα τα µατς».