«ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ» ο Πανσερραϊκός σηµειώνοντας την πρώτη του νίκη (1-0 κόντρα στη Λάρισα) στο φετινό πρωτάθληµα της Σούπερ Λίγκας. Και για να το πετύχει αυτό δεν χρειάστηκε µόνο η σκληρή προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, αλλά και η… συµβολή ενός αντιπάλου, του Ιγκλέσιας.

Ο αργεντίνος αµυντικός µέσος της Λάρισας έσπρωξε εκτός φάσης στο 24ο λεπτό τον Παπάζογλου. Ο τελευταίος έπεσε (αρκετά εντυπωσιακά) στο τερέν και ο αθηναίος διαιτητής Τριτσώνης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ιγκλέσιας.

Μέχρι την αποβολή, αλλά και ύστερα από αυτήν, η οµάδα του κάµπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν αυτή που δηµιουργούσε δύσκολες στιγµές για την αντίπαλη εστία. Οπως έγινε µε σουτ του Μπλάζεκ στο 25’ και κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 31’ στην οποία η µπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ράντµαν, στην κορυφαία στιγµή για τους Λαρισαίους.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν σε µια από τις λιγοστές ευκαιρίες που δηµιούργησαν στο πρώτο 45λεπτο. Συγκεκριµέ- να στο 44’ ο Νταλέ µε κοντινή προβολή έστειλε την µπάλα στα δίχτυα του Βιέρα.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε µε στόχο αφενός να διατηρήσει το µηδέν για την εστία του και αφετέρου να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα τον βοηθούσε να αποτινάξει το άγχος. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε.

Ο δεύτερος όχι. Πάντως η Λάρισα δεν φάνηκε επιθετικά και έτσι το έργο των παικτών της οµάδας των Σερρών ήταν σχετικά εύκολο.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε:

«Ηταν µια καλή αρχή απέναντι σε µια αξιόλογη οµάδα όπως η Λάρισα. Η νίκη θα µας αλλάξει την ψυχολογία και θα µας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήµατος και θα έχουµε την ευκαιρία να ανασυγκροτηθούµε, δεδοµένου πως µέχρι και την τελευταία ηµέρα κάναµε µεταγραφές. Αν ήµασταν πιο σωστοί στην τελική προσπάθεια, θα µπορούσαµε να πετύχουµε κι άλλο γκολ. Εµεινα ευχαριστηµένος από την απόδοση του Παπάζογλου».

Ο Γιάννης Παπακώστας από την πλευρά του επεσήµανε: «Ηταν άσχηµο αποτέλεσµα. Μέχρι και την αποβολή τα πράγµατα για εµάς πήγαιναν καλά.

Είχαµε τρεις κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν µπορέσαµε να φτάσουµε στο γκολ. Στο δεύτερο ηµίχρονο προσπαθήσαµε να µη δεχθούµε γκολ και να σκοράρουµε. Δεν απειληθήκαµε, αλλά και δεν µπορέσαµε να σκοράρουµε.

Η επόµενη ηµέρα θα είναι διαφορετική. Ο Πανσερραϊκός έχει καλούς παίκτες. Εµείς αγωνιστήκαµε µε 10 παίκτες. Δεν γνωρίζω αν η αποβολή ήταν σωστή. Ηρθαµε να πάρουµε κάτι, αλλά δεν τα καταφέραµε».