Τo ντέρµπιΟλυµπιακού-Παναθηναϊκού στην πρεµιέρα που βγήκε από την κληρωτίδα των αγώνων τουΠρωταθλήµατος Α1 βόλεϊ γυναικών 2010-11 προκάλεσε αίσθηση.


Οµως, ουδόλως επεσκίασε τη λάµψη των 12 παικτριών που παρήλασαν νωρίτερα ως µοντέλα επιδεικνύοντας φορέµατα γνωστού σχεδιαστή µόδας που θα µπουν σε πλειστηριασµό για φιλανθρωπικό σκοπό µε προορισµό το «Χαµόγελο του Παιδιού». Ηταν µια όµορφη βραδιά για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. Οσοι πιστεύουν ότι αυτό το πρωτάθληµα µπορεί να τραβήξει τα βλέµµατα του φίλαθλου κόσµου πολύ περισσότερο απ’ όσο µέχρι τώρα, ευχήθηκαν να στηριχθεί επιτέλους από την οµοσπονδία για να πάρει τη θέση που του ανήκει. Και βέβαια ουδείς έπληξε που καθυστέρησε κατά µία ώρα η έναρξη της εκδήλωσης λόγω καθυστέρησης προσέλευσης της παρουσιάστριας και παλιάς βολεϊµπολίστριας Νίκης Χατζηβασιλείου.

Τα 12 µοντέλα επί σκηνής ήταν οι Αννα Καββαθά (Ολυµπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός), Ουρανία Γκούζου (Πανιώνιος), Νίκη Μουζάκη (Πανελλήνιος), Φένια Παπαγεωργίου (ΑΕΚ), Ευγενία Τσίµα (Μαρκόπουλο), Ειρήνη Κελεσίδου (Ηρακλής Θ.), Γεωργία Λαµπρούση (Ηρακλής Κ.), Ελένη Ιχτιάρη (Κερατέα), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πειραµατικό Θεσσ.), Ευδοκία Γεροβασιλείου (Ανατόλια), Αποστολία Νούσια (Ε.Α. Λάρισας). Γνώρισαν την αποθέωση από τους παρισταµένους και κυρίως τα δεκάδες άλλα µοντέλα – συναθλήτριες που βρέθηκαν στην αίθουσα Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Το Πρωτάθληµα Α1 γυναικών αρχίζει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου. Η 1η αγωνιστική: Ηρακλής Κηφισιάς-Πανιώνιος, Πειραµατικό-Πανελλήνιος, Μαρκόπουλο-Ε.Α. Λάρισας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Κερατέα, Ολυµπιακός-Παναθηναϊκός.

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Ο Δηµήτρης Ευαγγελόπουλος θα είναι µε απόφαση του Δ.Σ.

του ΣΕΓΑΣ ο νέος τεχνικός διευθυντής στίβου του ΣΕΓΑΣ που θα καλύψει το κενό το οποίο άφησε ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Σπανίδη. Ο 55χρονος προπονητής που ανέδειξε πολλούς σπουδαίους πρωταθλητές (ανάµεσά τους οι Παυλακάκης, Γενοβέλης, Σµπώκος, Κόφφα, Χατζή κ.ά.) τόνισε σε χθεσινή δήλωση: «Θέλω να συνεχίσω την προσπάθεια του αείµνηστου φίλου Κώστα Σπανίδη που έφυγε ξαφνικά από κοντά µας αλλά µας άφησε παρακαταθήκη σπουδαίο έργο ως προπονητής, παιδαγωγός και εθνικός προπονητής».